Jura E8 melkschuimreiniger

Jura E8 melkschuimreiniger bestellen

Bij het zetten van een lekkere cappuccino met uw Jura E8 koffiemachine kunnen er melkresten achter blijven in uw koffiemachine. Deze melkresten hopen zich op in verschillende onderdelen van het melksysteem. De melkschuimreiniger voor Jura E8 zorgt er weer voor dat uw koffiemachine weer volledig melkvrij is waardoor u kunt blijven genieten van de lekkerste cappuccino of latte macchiato. Voor de veiligheid raden wij aan om de melkschuimreiniger niet in contact te laten komen met de huid.

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Melkresten bij uw Jura E8

Melkresten kunnen uw Jura E8 koffiemachine aantasten en enkele onderdelen kunnen verstopt raken. Door deze verstopte onderdelen raakt het melkschuim van slechte kwaliteit. Dit kan de smaak van uw koffie drastisch veranderen. Als u uw Jura E8 langdurig niet reinigt kunnen er hardnekkige melkresten ontstaan die u alleen kunt verwijderen met een klein borsteltje. In erge gevallen moeten enkele onderdelen zelfs vervangen worden als deze niet voldoende worden bijgehouden. Daarom is het van belang om voldoende uw Jura E8 te reinigen met onze melkschuimreiniger. In sommige gevallen geeft uw koffiemachine zelf aan wanneer deze gereinigd moet worden maar wij raden aan om dit minimaal eenmaal per dag te doen nadat u het melksysteem heeft gebruikt.

Jura E8 reinigen

Zorg ervoor dat de melkschuimreiniger niet in contact komt met uw huid en/of ogen. De melkschuimreiniger is geurloos en gemakkelijk te gebruiken. Mocht uw Jura E8 koffieautomaat beschikken over een reinigingsprogramma dan volgt u deze stappen: verwijder de melkcontainer, giet de overgebleven melk weg en voeg ongeveer 30 ml melkschuimreiniger per liter water toe aan de melkcontainer. Meng dit goed door elkaar. Plaats de melkcontainer terug en start het automatische reinigingsprogramma van uw koffiemachine. Raadpleeg de handleiding van uw Jura E8 voor specifieke instructies over hoe u dit programma kunt starten. Als uw Jura E8 geen automatisch reinigingsprogramma heeft of als u bepaalde onderdelen handmatig wilt reinigen, demonteer dan de vuile delen van het melksysteem. Plaats deze in een bak en vul deze bak met het water-reinigingsmengsel. Maak na afloop de melkcontainer en andere onderdelen goed schoon met water zodat er geen resten van de reiniger achterblijven. Voor gedetailleerde instructies en specifieke stappen kunt u de handleiding van uw Jura E8 raadplegen.

Vandaag besteld, morgen in huis

Wij begrijpen dat u uw koffiemachine weer zo snel mogelijk weer wilt gebruiken. Daarom leveren wij onze reinigingsproducten die vandaag vóór 16:00 uur worden besteld, de volgende dag al bij u thuis. Tevens rekenen wij bij bestellingen boven de 25 euro geen verzendkosten. Investeer vandaag nog in uw koffie-ervaring met de Jura E8 melkschuimreiniger.