Melkschuimreiniger voor Krups

Het maken van een lekkere cappuccino is onder andere te danken aan een goed werkend melksysteem. Het melksysteem kan echter geen goede cappuccino zetten wanneer het verstopt zit met melkresten. Melkresten hopen zich op in het melksysteem waardoor de melkschuim slecht wordt of er helemaal geen schuimlaag meer gemaakt wordt. Gelukkig kunt u het melksysteem nu gemakkelijk reinigen door de melkschuimreiniger voor Krups te gebruiken. Deze melkschuimreiniger is goed voor allerlei onderdelen in uw melksysteem, zelfs de melkopschuimer reinigen gaat nu ontzettend gemakkelijk. Bekijk ons assortiment hieronder voor al onze verkrijgbare melkschuimreinigers van dit merk.

Melkschuimreiniger voor Krups
Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Problemen met melkresten

Melkresten zijn erg slecht voor de levensduur van het melksysteem in uw koffiemachine. Dit komt doordat sommige onderdelen permanente schade kunnen oplopen wanneer u deze niet schoonmaakt. Dit brengt natuurlijk ook ongewenste kosten met zich mee. Als u het melksysteem elke dag na gebruik reinigt, hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten of kapotte onderdelen. Het zetten van koffie met een goede schuimlaag wordt vanzelf onmogelijk naarmate u lager wacht met reinigen. Dit komt omdat het gehele systeem dan dichtslibt met opgehoopte melkresten. Reinig daarom tijdig uw melksysteem met de melkschuimreiniger voor Krups.

Het gebruik van de melkschuimreiniger voor Krups

In de handleiding van uw Krups koffieautomaat wordt uitgelegd hoe u het reinigingsprogramma kunt starten. De melkschuimreiniger voor Krups is vloeibaar en hierdoor gemakkelijk te gebruiken. Voordat u het reinigingsproces begint moet u eerst aan een paar dingen denken. U moet allereerst de melkbak van uw koffiemachine losmaken en de overgebleven melk weg gieten. Giet daarna 30 ml melkschuimreiniger per liter water in de melkbak en meng dit goed. In de handleiding van uw Krups koffieautomaat wordt uitgelegd hoe het reinigingsproces verder gaat. Wanneer uw koffiemachine geen reinigingsproces heeft moet u de onderdelen van het melksysteem op een andere manier schoonmaken. Maak de onderdelen van het melksysteem los en stop deze in een aparte bak met de melkschuimreiniger met water voor Krups. Laat deze onderdelen even goed weken. Spoel de onderdelen achteraf schoon met water om er voor te zorgen dat er geen restanten achter blijven. Wanneer u geen gebruik maakt van het melksysteem hoeft u deze niet te reinigen.