DeLonghi ontkalkingstabletten

Ontkalkingstabletten voor het merk DeLonghi zijn geschikt voor alle koffiemachine modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Met deze tabletten kunt u gemakkelijk uw koffie- of espressomachine ontkalken, waarmee u de machine langer goed houdt.
Ontkalkingstabletten zijn niet bedoeld om uw koffiemachine te reinigen, daarvoor heeft u de reinigingstabletten voor DeLonghi nodig.

DeLonghi ontkalkingstabletten
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

DeLonghi ontkalkingstabletten online kopen

Voor de leefbaarheid van uw DeLonghi koffiemachine is het van belang dat u uw apparaat goed verzorgt. Door middel van DeLonghi ontkalkingstabletten zorgt u ervoor dat u de lekkerste koffie kunt blijven drinken. Afhankelijk van hoe vaak u uw koffie- of espressomachine gebruikt, zal de machine aangeven wanneer deze ontkalkt moet worden. Het is sowieso goed om dit maandelijks te doen, ook als uw machine dit nog niet aangeeft. De DeLonghi ontkalkingstabletten zijn te koop in verpakkingen van 9, 18, 36, 72 of 144 stuks. Hoe groter het aantal, hoe voordeliger de koop.

Ontkalkingstabletten voor DeLonghi

In ieder koffiezetapparaat kan in de loop der tijd kalkaanslag in het waterreservoir of in de leidingen van het apparaat ontstaan. Kalkaanslag ontstaat door het veelvuldig zetten van koffie. In het water dat u gebruikt, zitten mineralen, calcium- en magnesiumionen. Deze hechten zich aan de leidingen van het koffiezetapparaat, waardoor de doorstroming van de koffie belemmerd wordt. Bovendien kan het de smaak van uw koffie aantasten. Dit wilt u natuurlijk koste wat het kost voorkomen. De ontkalkingstabletten voor het merk DeLonghi zijn geschikt voor alle koffie- en espressomachine modellen van dit merk.

Vandaag besteld, morgen in huis

Wanneer het lampje van uw koffie- of espressomachine begint te branden kunt u het beste gelijk uw DeLonghi ontkalken. Dit is beter voor het apparaat en uw gezondheid. Bovendien kan de smaak van uw koffie aangetast worden. Wij helpen u zo snel mogelijk. Bestelt u voor 16:00 vandaag dan zorgen wij ervoor dat u morgen alweer van uw koffie kunt genieten. Ontkalken is niet het enige wat nodig is om uw apparaat topconditie te houden. Ook grondig reinigen is van belang. Dit kan met onze reinigingstabletten.