Melitta ontkalkingstabletten

Melitta ontkalker online kopen

U wilt uiteraard zo lang mogelijk van uw Melitta koffie- of espressomachine kunnen genieten. Belangrijk is dan om het Melitta apparaat regelmatig te reinigen en te ontkalken. Met ontkalkingstabletten is onder andere het Melitta Caffeo Solo ontkalken zo gepiept. Hoe vaak u uw Melitta koffiemachine moet ontkalken hangt af van het gebruik en het merk. De meeste koffie- en espressomachines van Melitta zijn uitgerust met een lampje die aangeeft wanneer u uw koffiezetapparaat dient te ontkalken. Neemt u dit serieus, dan zal met Melitta ontkalker voor koffiezetapparaat de levensduur van uw koffiemachine gegarandeerd toenemen. De tabletten worden verkocht per 9, 18, 36, 72 of 144 stuks. Hoe meer tabletten u tegelijk koopt, hoe goedkoper ze per stuk worden.

Melitta ontkalkingstabletten
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Ontkalkingstabletten voor Melitta

In ieder koffiezetapparaat kan in de loop der tijd kalkaanslag in het waterreservoir of in de leidingen van het apparaat ontstaan. Kalkaanslag ontstaat door het veelvuldig zetten van koffie. In het water dat u gebruikt, zitten mineralen, calcium- en magnesiumionen. Deze hechten zich aan de leidingen van het koffiezetapparaat, waardoor de doorstroming van de koffie belemmerd wordt. Bovendien kan het de smaak van uw koffie aantasten. Dit wilt u natuurlijk koste wat het kost voorkomen. De ontkalkingstabletten voor het merk Melitta zijn geschikt voor alle koffie- en espressomachine modellen van dit merk.

Ontkalken Melitta koffiezetapparaat

Ontkalkingstabletten voor het merk Melitta zijn geschikt voor alle koffiemachine modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Met deze tabletten kunt u gemakkelijk uw koffie- of espressomachine ontkalken, waarmee u de machine langer goed houdt. Ontkalkingstabletten zijn niet bedoeld om uw koffiemachine te reinigen, daarvoor heeft u de reinigingstabletten voor Melitta nodig.

Vandaag besteld, morgen in huis

Wanneer het lampje van uw koffie- of espressomachine begint te branden kunt u het beste gelijk uw Melitta ontkalken. Dit is beter voor het apparaat en uw gezondheid. Bovendien kan de smaak van uw koffie aangetast worden. Wij helpen u zo snel mogelijk. Bestelt u voor 16:00 vandaag dan zorgen wij ervoor dat u morgen alweer van uw koffie kunt genieten. Ontkalken is niet het enige wat nodig is om uw apparaat topconditie te houden. Ook grondig reinigen is van belang. Dit kan met onze reinigingstabletten.