Jura vloeibare ontkalker

Om uw machine weer kalkvrij te maken gebruikt u de vloeibare ontkalker voor Jura koffiemachines. Vloeibare ontkalker wordt opgelost in water, waarna u de ontkalkingsprocedure kunt starten. Hoe vaak uw Jura ontkalkt moet worden is afhankelijk van het aantal koppen koffie die u zet en van de hardheid van het water. De meeste koffiemachines geven zelf aan wanneer ze ontkalkt moeten worden. Is dit niet het geval, ga dan uit van gemiddeld één keer per maand ontkalken.

Gebruikt u liever ontkalkingstabletten? Gebruik dan de ontkalkingstabletten voor Jura.

Het ontkalken van een koffiemachine is niet hetzelfde als het reinigen van een koffiemachine. Hiervoor gebruikt u reinigingstabletten voor Jura.

Jura vloeibare ontkalker
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

De koffiemachine ontkalken

Uw Jura koffiemachine heeft onderhoud nodig. Zo moet deze regelmatig gereinigd en ontkalkt worden. Dit is belangrijk om de kwaliteit van uw kop koffie te behouden. Tijdens het zetten van een kop koffie wordt water gebruikt. In dit water zitten mineralen. Deze mineralen blijven deels achter in uw koffie machine en vormen kalkaanslag. Kalkaanslag verkort de levensduur van uw apparaat en zorgt ervoor dat de machine steeds meer moeite krijgt met het zetten van goede koffie. De smaak en temperatuur van uw kop koffie gaan al snel achteruit. Het is daarom van belang om de machine tijdig te reinigen en ontkalken. Hoe dit ontkalken werkt voor uw machine vindt u in de handleiding van uw koffiemachine. Moet uw koffiemachine ook gereinigd worden? Dan gebruikt u reinigingstabletten.

Vloeibare ontkalker voor Jura kopen

Onze vloeibare ontkalker is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Zo verkopen wij de flessen per 1, 2, 4 en 8 stuks a 750 ml per fles.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.