Dolce Gusto ontkalkingstabletten

Onze Dolce Gusto ontkalkingstabletten zijn geschikt voor alle koffiemachine Dolce Gusto modellen. Zo kunt u met de ontkalkingstabletten onder andere de Dolce Gusto Piccolo, Dolce Gusto Mini Me en de Dolce Gusto Lumio ontkalken. Het ontkalken van uw Dolce Gusto is eenvoudig en zo gebeurt. Door uw Dolce Gusto apparaat met enige regelmaat te ontkalken zorgt u ervoor dat uw koffiemachine langer in een goede conditie blijft. Hierdoor smaakt uw kop koffie iedere keer weer heerlijk! Ontkalken kan ook met onze vloeibare ontkalker voor Dolce Gusto.

Dolce Gusto ontkalkingstabletten
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Dolce Gusto ontkalkingstabletten online kopen

Voor de leefbaarheid van uw Dolce Gusto koffiemachine is het van belang dat u uw apparaat goed verzorgt. Door middel van Dolce Gusto ontkalkingstabletten zorgt u ervoor dat u de lekkerste koffie kunt blijven drinken. Afhankelijk van hoe vaak u uw koffie- of espressomachine gebruikt, zal de machine aangeven wanneer deze ontkalkt moet worden. Het is sowieso goed om dit maandelijks te doen, ook als uw machine dit nog niet aangeeft. De Dolce Gusto ontkalkingstabletten zijn te koop in verpakkingen van 9, 18, 36, 72 of 144 stuks. Hoe groter het aantal, hoe voordeliger de koop.

Ontkalkingstabletten voor Dolce Gusto

Kalkaanslag in uw Dolce Gusto koffiezetapparaat is helaas niet te voorkomen. In water zit magnesium, calcium en mineralen die deze aanslag veroorzaken. Het verwarmingselement, het waterreservoir en de leidingen in de machine krijgen iedere keer dat u het apparaat gebruikt een klein laagje kalk erbij. Door preventief te handelen verlengt u de levensduur van het koffiezetapparaat drastisch. Met de ontkalkingstabletten voor Dolce Gusto zorgt u ervoor dat u kunt blijven smullen van de beste koffie! De tabletten zijn voor alle modellen van Dolce Gusto geschikt.

Dolce Gusto ontkalkingstabletten met mineraalzuur

De Dolce Gusto ontkalkingstabletten met mineraalzuur zorgen ervoor dat uw koffiemachine extra krachtig ontkalkt wordt. Deze ontkalkingstabletten duren iets langer om op te lossen maar vormen een uitstekend alternatief voor tabletten met citroenzuur. Het mineraalzuur kan de kalk oplossen zonder schade aan te richten aan de interne onderdelen van het apparaat. Hierdoor zijn de Dolce Gusto ontkalkingstabletten geschikt voor regelmatig onderhoud van uw Dolce Gusto koffiemachine.

Dolce Gusto ontkalken? Vandaag besteld, morgen in huis

Wanneer het lampje van uw koffie- of espressomachine begint te branden kunt u het beste gelijk uw Dolce Gusto ontkalken. Dit is beter voor het apparaat en uw gezondheid. Bovendien kan de smaak van uw koffie aangetast worden. Wij helpen u zo snel mogelijk. Bestelt u voor 16:00 vandaag dan zorgen wij ervoor dat u morgen na de Dolce Gusto ontkalken alweer van uw koffie kunt genieten. Ontkalken is niet het enige wat nodig is om uw apparaat topconditie te houden. Ook grondig reinigen is van belang. Dit kan met onze reinigingstabletten.