Melitta vloeibare ontkalker

Het is belangrijk om geregeld uw Melitta te ontkalken. Hierdoor behoudt u de smaak van uw koffie en blijft de koffie lekker warm zodra u deze zet. Met de vloeibare ontkalker voor Melitta ontkalkt u de machine gemakkelijk en snel. Hoe vaak u de machine moet ontkalken is afhankelijk van hoe vaan u de machine gebruikt en wat de hardheid van het water is dat u gebruikt. Gemiddeld is dit één keer per maand.

Gebruikt u liever ontkalkingstabletten? Gebruik dan de ontkalkingstabletten voor Melitta.

Het ontkalken van een koffiemachine is niet hetzelfde als het reinigen van een koffiemachine. Hiervoor gebruikt u reinigingstabletten voor Melitta.

Melitta vloeibare ontkalker
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Melitta koffiemachine ontkalken

Om de smaak en temperatuur van uw koffie te behouden is het belangrijk uw Melitta regelmatig te reinigen en ontkalken. Met de vloeibare ontkalker voor Melitta ontkalkt u snel en grondig uw machine. Zo kunt u weer snel genieten van een warme kop koffie. Kalk wordt veroorzaakt door de mineralen uit het water. Deze mineralen blijven achter en hopen zich op. Deze ophopingen wordt ook wel kalkaanslag genoemd. Deze kalkaanslag kan de levensduur van uw apparaat verkorten. Hoe dit ontkalken werkt voor uw machine vindt u in de handleiding van uw koffiemachine. Moet uw koffiemachine ook gereinigd worden? Dan gebruikt u reinigingstabletten.

Vloeibare ontkalker voor Melitta kopen

De vloeibare ontkalker voor Melitta is verkrijgbaar in hoeveelheden van 1, 2, 4 en 8 stuks. een fles ontkalker bevat 750 ml vloeistof.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.