Krups vloeibare ontkalker

Is uw koffie niet warm meer na het zetten en heeft de koffie een vreemde smaak? Dan is de kans groot dat de machine ontkalkt moet worden. De vloeibare ontkalker voor Krups zorgt ervoor dat uw machine weer kalkvrij wordt. Los de vloeistof op in water en start het ontkalkingsprogramma. Heeft uw machine geen ontkalkingsprogramma? Volg dan de handleiding op de fles.

Gebruikt u liever ontkalkingstabletten? Gebruik dan de ontkalkingstabletten voor Krups.

Het ontkalken van een koffiemachine is niet hetzelfde als het reinigen van een koffiemachine. Hiervoor gebruikt u reinigingstabletten voor Krups.

Krups vloeibare ontkalker
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Krups koffiezetapparaat ontkalken

Uw krups koffiezetapparaat moet geregeld ontkalkt worden. Wanneer u dit niet doet zullen de leidingen en onderdelen vol met kalk zitten na verloop van tijd. Dit beschadigd uw machine en is niet goed voor de kwaliteit van uw kop koffie. De smaak veranderd en de koffie wordt niet goed opgewarmd. Het goed verzorgen van uw apparaat verlengt dus ook de levensduur van uw Krups machine.  Ontkalken is één van de stappen die u onderneemt om uw machine goed te onderhouden. Hoe dit ontkalken werkt voor uw machine vindt u in de handleiding van uw koffiemachine. Moet uw koffiemachine ook gereinigd worden? Dan gebruikt u reinigingstabletten.

Vloeibare ontkalker voor Krups kopen

De vloeibare ontkalker voor Krups is verkrijgbaar in verschillende hoeveelheden. Zo hebben wij deze per 1, 2, 4 en 8 stuks. 1 fles bevat 750 ml ontkalkingsvloeistof. De meeste machine worden gemiddeld één keer per maand ontkalkt.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.