Nivona reinigingstabletten

De onderdelen in uw koffiemachine zullen ervan profiteren wanneer u uw apparaat reinigt met de Nivona reinigingstabletten. Het niet op tijd reinigen van uw koffiemachine kan voor veel problemen zorgen. Zo kunnen enkele onderdelen permanente schade oplopen. Dit brengt ongewenste kosten met zich mee. Reinig daarom uw koffiemachine nu met de reinigingstabletten voor Nivona modellen. Deze tabletten zijn geschikt voor alle modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis hebt. Let op! Deze tabletten hebben geen ontkalkende werking. Kijk daarvoor bij de ontkalkingstabletten voor Nivona. Kijk verder op deze pagina voor alle verkrijgbare Nivona reinigingstabletten.

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Waarom reinigen zo belangrijk is

Onderhoud is iets wat er bij hoort wanneer u een koffiemachine koopt. Onderhoud bestaat uit het ontkalken en reinigen van het apparaat. Het reinigen doet u dus met de Nivona reinigingstabletten. Deze tabletten verlengen de levensduur van uw koffiemachine, maar wat zijn de gevolgen wanneer u niet reinigt? Door het malen van de bonen in de koffiemachine komen oliën en vetten vrij die onderdelen aantasten. Één van die onderdelen is het verwarmingselement. Wanneer dit element aangetast wordt dan wordt de koffie niet goed warm. Wanneer andere onderdelen aangetast worden kunnen er verstoppingen ontstaan en kan uw koffie een nare smaak krijgen. Soms worden deze onderdelen te erg aangetast, waardoor ze vervangen moeten worden. Reinig daarom tijdig met deze reinigingstabletten om dit te voorkomen.

Het reinigingsprogramma van Nivona

In de handleiding van uw koffiemachine staat beschreven hoe het reinigingsprogramma verloopt. Wij raden aan om het apparaat maandelijks te reinigen, of eerder wanneer uw koffiemachine dat aangeeft. De reinigingstabletten zijn in verschillende aantallen verkrijgbaar. Namelijk per 25, 50, 100 of 200 stuks. Hoe meer tabletten u besteld, hoe goedkoper ze per stuk worden.

Vandaag besteld, morgen in huis

We begrijpen dat u uw Nivona tabletten graag zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Daarom zorgen we ervoor dat de reinigingstabletten morgen al geleverd worden, wanneer die vandaag vóór vier uur besteld zijn. Daarnaast hoeft u niet in huis te blijven voor uw pakketje, want de tabletten worden gewoon met de post bezorgd. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de reinigingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.