Reinigingstabletten voor Nivona – 200 stuks

Reinigingstabletten voor Nivona – 200 stuks

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Om de kwaliteit van uw koffie te behouden moet u de koffiemachine goed onderhouden. Dat doet u door het apparaat te reinigen en te ontkalken. Het reinigen van uw koffiemachine doet u het beste door de reinigingstabletten voor Nivona – 200 stuks te gebruiken. Deze tabletten verwijderen alle koffieaanslag in uw koffiemachine die ontstaan tijdens het koffiezetten. Met het reinigen verlengt u ook de levensduur van het apparaat.

Wissen
x

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Deze reinigingstabletten voor Nivona – 200 stuks zijn geschikt voor alle modellen van dit merk. Zo heeft u altijd de juiste tabletten in huis liggen. Het is belangrijk om uw koffiemachine tijdig te reinigen. Tijdens het malen van de koffiebonen komen oliën vrij die verschillende onderdelen in uw koffiemachine aantasten, waardoor de smaakbeleving ook wordt aangetast. Voorbeelden van deze onderdelen zijn de verwarmingselementen. Hierdoor wordt het water niet goed verwarmd en krijgt u lauwe koffie. Verder worden ook de leidingen aangetast die hierdoor zorgen voor een nare smaak in uw koffie. Deze onderdelen kunnen zo erg worden aangetast dat ze permanente schade kunnen oplopen en uiteindelijk vervangen moeten worden. Het niet reinigen van uw koffiemachine is dus geen optie. Reinig daarom tijdig met de reinigingstabletten voor Nivona – 200 stuks.

Het reinigingsproces met de reinigingstabletten voor Nivona – 200 stuks

In de handleiding van uw koffieautomaat staan alle stappen van het reinigingsproces beschreven. Wij raden u aan om het apparaat maandelijks te reinigen. Reinig het apparaat eerder wanneer het apparaat dit aangeeft. De reinigingstabletten voor Nivona hebben geen ontkalkende werking. Daar heeft u de ontkalkingstabletten voor Nivona voor nodig.

Vandaag besteld, morgen in huis

Al onze reinigingstabletten worden gewoon met de post mee bezorgd, u hoeft dus niet thuis te wachten op een pakketje. De tabletten die vandaag vóór vier uur besteld zijn, zult u morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de reinigingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Geschikt voor

Nivona

Aantal tabletten

200 tabletten