Illy vloeibare ontkalker

De vloeibare ontkalker voor Illy maakt uw machine weer vrij van kalk. Kalk zorgt ervoor dat uw machine sneller slijt, de koffie smaak verliest en dat de koffie niet warm meer is na het zetten. Het is daarom belangrijk om uw machine vrij te houden van kalk en dus regelmatig te ontkalken. Hoe vaak u de machine moet ontkalken is afhankelijk van verschillende factoren, zoals waterhardheid en hoeveel u de machine gebruikt. Gemiddeld is aan te raden de machine elke maand te ontkalken.

Gebruikt u liever ontkalkingstabletten? Gebruik dan de ontkalkingstabletten voor Illy.

Het ontkalken van een koffiemachine is niet hetzelfde als het reinigen van een koffiemachine. Hiervoor gebruikt u reinigingstabletten voor Illy.

Illy vloeibare ontkalker
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Uw Illy koffiemachine ontkalken

Uw Illy koffiemachine moet regelmatig ontkalkt en gereinigd worden. Kalk in uw koffieautomaat zorgt ervoor dat de koffie niet goed verwarmt wordt en de smaak verloren gaat. Daarnaast verkort kalkaanslag de levensduur van uw machine. Kalk wordt veroorzaakt door de mineralen van het water, deze mineralen achterblijven in uw koffiemachine en hopen zich op. Dit wordt kalk genoemd. Door de kalk krijgt de machine steeds meer moeite met het zetten van een kop koffie, en wordt de kalk meegenomen tijdens het zetten van de koffie. Hierdoor gaat de smaak verloren en warmt de koffie niet meer goed op. Het is daarom belangrijk om uw machine regelmatig te ontkalken. Hoe dit ontkalken werkt voor uw machine vindt u in de handleiding van uw koffiemachine. Moet uw koffiemachine ook gereinigd worden? Dan gebruikt u reinigingstabletten.

Vloeibare ontkalker voor Illy kopen

De vloeibare ontkalker voor Illy is verkrijgbaar in 1, 2, 4 en 8 stuks. De korting wordt hoger naarmate u meer ontkalker nodig heeft. Gemiddeld moet een koffiemachine één keer per maand ontkalkt worden. De meeste koffiemachines geven aan wanneer deze ontkalkt en gereinigd moeten worden.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.