Alle onderhoudsproducten voor Jura

Om uw Jura koffie- of espressomachine goed te onderhouden zijn er een aantal onderhoudsproducten voor Jura die u kunt gebruiken. Voor het ontkalken zijn er de ontkalkingstabletten voor Jura, waarmee u de machine langer goed houd. Reinigingstabletten voor Jura reinigen uw koffie- of espressomachine en zorgen ervoor dat u altijd kwaliteitskoffie blijft drinken. In het melksysteem van uw koffiemachine blijven er vaak melkresten achter. De melkschuimreiniger voor Jura verwijdert melkresten uit uw melksysteem zodat u weer lekker kunt genieten van uw cappuccino. En dan is er nog de vloeibare ontkalker voor Jura die met gemak alle kalkresten uit uw koffiemachine verwijdert. Wanneer u deze onderhoudsproducten voor Jura in ieder geval één keer per maand gebruikt, bent u gegarandeerd van de lekkerste koffie én een langer levensduur van uw Jura koffiemachine.

Show Filters

Toont alle 23 resultaten

Show Filters

Toont alle 23 resultaten

Ontkalkingstabletten voor Jura

Het meest populaire product in ons assortiment zijn de ontkalkingstabletten voor Jura 36 stuks. En dit is niet zomaar. De Jura ontkalkingstabletten ontkalken uw koffie- of espressomachine van binnenuit, waardoor deze in topvorm blijft. Waarom mensen 36 stuks ontkalkingstabletten van Jura kopen is misschien ook omdat je in ieder geval 36 maanden een kalkvrije koffiemachine hebt. Bovendien is het voordeliger om een groter aantal stuks te kopen. De ontkalkingstabletten voor Jura zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 9, 18, 72 of 144 stuks.

Reinigingstabletten voor Jura

Uw Jura koffie- of espressomachine geeft meestal zelf aan wanneer deze gereinigd moet worden. Het reinigen van Jura koffiemachines is een heel simpel klusje. Vooral als u gebruik maakt van de reinigingstabletten voor Jura. Dit kan namelijk in drie simpele stappen.
  1. Leeg de residubak
  2. De machine vraagt om een reinigingstablet. De meeste apparaten hebben een speciaal schacht voor deze tabletten. Plaats deze daarin.
  3. Zet een bakje onder de koffie-uitloop, druk op het knopje en laat de machine de rest van het werk doen.

Melkschuimreiniger voor Jura

Melkresten zijn makkelijk te verwijderen wanneer u dit op tijd doet. Het wordt een stuk lastiger wanneer u te lang wacht met reinigen. Anders dan het maandelijkse reinigen van andere onderdelen van uw koffiemachine, heeft het melksysteem wel vaker een reiniging nodig. Wij raden u aan om iedere keer na gebruik van het melksysteem te reinigen met de melkschuimreiniger voor Jura. Dit hoeft u niet dagelijks te doen, wanneer het melksysteem niet gebruikt wordt.

Vloeibare ontkalker voor Jura

Heeft u een fijnere ervaring met een vloeibare ontkalker? Ook die hebben wij voor het merk Jura beschikbaar. Deze vloeibare ontkalker voor Jura haalt in een handomdraai alle kalk uit uw koffiemachine. U hoeft slechts drie stappen te volgen.
  1. Leeg het waterreservoir
  2. Vul het reservoir met 125 ml ontkalker en 500 ml water.
  3. Start het ontkalkingsprogramma of laat de ontkalker met water door de machine lopen en laat 10 minuten intrekken. Spoel daarna twee keer met schoon water af.
De ontkalker heeft een kleurenindicator. Zodra de ontkalkingskracht is uitgewerkt, krijgt de vloeistof een gele kleur.