Melkschuimreiniger voor Solis

De melkschuimreiniger voor Solis reinigt het melksysteem van uw koffiemachine en verlengt de levensduur van uw apparaat. Uw melkopschuimer grondig reinigen is snel gedaan met deze melkschuimreiniger. Uw koffiemachine kan niet optimaal functioneren wanneer deze vol zit met melkresten. Deze melkresten hopen zich op en zorgen uiteindelijk voor problemen. De melkschuimreiniger voor Solis is vloeibaar en handig te gebruiken tijdens het reinigingsproces. Vermijdt contact met de huid of ogen. Op deze pagina hebben wij alle melkschuimreinigers voor dit merk voor u op een rijtje gezet.

Melkschuimreiniger voor Solis
Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Gevolgen van melkresten

Door gebruik van het melksysteem in de koffiemachine hopen melkresten zich op in het systeem. Deze melkresten hopen zich op wanneer u het melksysteem niet reinigt. Verstoppingen in de leidingen hebben een negatief effect op de kwaliteit van de schuimlaag. De melkresten zijn lastig te verwijderen wanneer u te lang wacht met reinigen. In het ergste scenario moeten er onderdelen vervangen worden omdat deze beschadigd zijn door de melkresten. Dit brengt niet alleen problemen met zich mee, maar ook onnodige kosten. Uw apparaat geeft aan wanneer het gereinigd moet worden, maar wij raden u aan om dagelijks, na gebruik van het melksysteem, de melkopschuimer en het systeem te reinigen. Dit is beter voor uw Solis koffiemachine en u bent zeker van een schoon melksysteem.

Hoe werkt de melkschuimreiniger?

In de handleiding van uw koffiemachine staat het reinigingsproces in een aantal stappen uitgelegd. Raadpleeg deze altijd voor u begint aan het reinigingsproces. In het kort komt het erop neer dat u eerst de melkbak los maakt en de overgebleven melk weg giet. Vervolgens doet u 30 ml reiniger in de bak voor elke liter water. Meng dit goed. In de handleiding van uw Solis koffieautomaat staat verder uitgelegd welke stappen u moet verrichten. Sommige koffiemachines hebben geen reinigingsproces. In dat geval moet u de onderdelen van het melksysteem zelf schoonmaken om het melksysteem te reinigen. Maak de onderdelen van het melksysteem los en stop ze in een bak samen met de melkschuimreiniger voor Solis. Laat deze onderdelen even in de bak zitten. Maak daarna de onderdelen schoon met water. Wanneer u geen gebruik maakt van het melksysteem is het reinigingsproces niet nodig.