Melkschuimreiniger voor Solis – 250 ml

Melkschuimreiniger voor Solis – 250 ml

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

De melkschuimreiniger voor Solis – 250 ml verwijdert melkresten en zorgt voor een schoon en goed werkend melksysteem. Uw melksysteem kan niet goed functioneren wanneer er melkresten en melkvetten in de onderdelen achterblijven. Onderdelen moeten soms zelfs vervangen worden wanneer ze te erg zijn aangetast. Voorkom deze ongewenste kosten door tijdig te reinigen met deze melkschuimreiniger. Met de melkschuimreiniger voor Solis kunt ook ook de melkopschuimer reinigen.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Melkresten hopen zich op in de melkbak en de leidingen van het melksysteem. Ze tasten verschillende onderdelen in uw koffiemachine aan die uiteindelijk vervangen moeten worden als u deze niet tijdig reinigt. Dit brengt onnodige kosten met zich mee die u liever niet heeft. Ophoping van melkresten kan voor verstoppingen zorgen in het melksysteem en zo de aanvoer van de melkschuim verstoren. De melk of schuimlaag kan ook een nare smaak krijgen. Het is daarom belangrijk om het melksysteem in uw koffiemachine tijdig te reinigen met de melkschuimreiniger voor Solis – 250 ml. Bij hardnekkige melkvetten en melkresten kunt u het beste een klein borsteltje gebruiken. Heeft u niet genoeg aan 250 ml? Dan hebben wij ook melkschuimreiniger voor Solis – 1000 ml.

Reinigingsproces van de melkschuimreiniger voor Solis – 250 ml

Kijk in de handleiding van uw koffiemachine voor alle informatie over het reinigen van het melksysteem. Dit werkt ongeveer zo:

Om het reinigingsproces te starten moet u eerst beginnen bij de melkbak. Daar moet de melkschuimreiniger in en daarmee wordt het melksysteem schoon gespoeld. Wat u als eerste moet doen is de melkbak losmaken en de melk die overgebleven is weg gieten. Giet vervolgens de melkschuimreiniger voor Solis in de melkbak. Gewoonlijk giet u hier 30 ml melkschuimreiniger per liter water in. Dit laat u goed met elkaar mengen. Plaats de melkbak met het mengsel weer terug in de koffiemachine en start het reinigingsproces zoals beschreven staat in de handleiding. Maak alles achteraf schoon met water.

U kunt het melksysteem ook op een andere manier reinigen:

Deze manier vereist iets meer inspanning, maar werkt bijna net zo goed. Koppel de onderdelen van het melksysteem los en leg ze ergens apart. Pak een grote bak waar de onderdelen in passen en giet hier 30 ml melkschuimreiniger per liter water in. De onderdelen moeten een tijdje in de bak liggen weken. Achteraf zijn de melkresten makkelijk verwijderbaar en kunt u ze wegspoelen met water. Bij hardnekkige resten raden wij u aan om een borsteltje te gebruiken.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis binnen. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Soort

Melkschuimreiniger

Geschikt voor

Solis

Aantal ml

250 ml