Illy reinigingstabletten

Reinigingstabletten voor het merk Illy zijn geschikt voor alle koffiemachine modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Met deze tabletten kunt u gemakkelijk uw koffie- of espressomachine reinigen. Het reinigen van de koffiemachine zal de kwaliteit van de koffie waarborgen, en ook de losse onderdelen van uw machine zullen profiteren van een reiniging.
Reinigingstabletten zijn niet bedoeld om uw koffiemachine te ontkalken, daarvoor heeft u de ontkalkingstabletten voor Illy nodig.

Illy reinigingstabletten
Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Illy reinigingstabletten online bestellen

De reinigingstabletten van Illy zorgen ervoor dat uw koffie- of espressomachine in goede staat is en blijft. Het reinigen van een koffiemachine kan een vervelend klusje zijn, maar dit hoeft gelukkig niet. Vaak proberen mensen van alles met schoonmaakmiddelen of azijn. Dit kan echter schadelijk zijn voor uw Illy koffie- of espressomachine. Met reinigingstabletten voorkomt u mogelijke schade aan uw apparaat. Door de koffiemachine regelmatig te reinigen, waarborgt u de kwaliteit van de koffie.

Reinigingstabletten voor Illy

U hoeft zich over het gebruik van reinigingstabletten geen zorgen te maken, want dit gaat heel gemakkelijk. In de gebruiksaanwijzing van uw apparaat vindt u hoe dit precies in zijn werk gaat. Dankzij de Illy reinigingstabletten verwijdert u koffieaanslag en voorkomt u eventuele verstoppingen. Uw Illy koffie- en espressomachine blijft op die manier in uitstekende conditie. Om de kwaliteit van uw Illy koffiemachine te waarborgen is het van belang met enige regelmaat te reinigen en ontkalken. Voor het ontkalken van uw Illy gebruikt u onze ontkalkingstabletten of vloeibare ontkalker.

Vandaag besteld, morgen in huis

De reinigingstabletten zijn voor alle Illy koffie- en espressomachine modellen bruikbaar. Onze reinigingstabletten zijn te verkrijgen per 25, 50, 100, of 200 stuks. Wanneer u meer Illy tabletten bestelt, gaat de stukprijs omlaag. Wij, van koffie-tabletten, raden aan om uw apparaat maandelijks (of vaker) te reinigen voor het beste resultaat. In principe geeft uw Illy machine, door middel van een lampje, aan wanneer er gereinigd dient te worden. Als dit lampje brandt, dient u direct actie te ondernemen om schade te voorkomen.

Wij leveren uw bestelling de volgende dag, wanneer u voor vier uur ‘s middags bestelt. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij helpen u graag verder!