Veelgestelde vragen

Heeft u vragen die niet in onderstaande lijst voorkomen dan kunt u contact met ons opnemen via info@koffie-tabletten.nl of bellen naar 085 782 5578.

Veelgestelde vragen?

Uw koffiemachine zal aangeven wanneer deze gereinigd of ontkalkt moet worden. Desalniettemin is het advies om minstens één keer per maand uw machine te reinigen en ontkalken.

Nee! Onze reinigingstabletten zijn geen alternatief voor het ontkalken van uw apparaat. Meestal moet het ontkalken en het reinigen van uw koffiemachine in twee aparte stappen worden uitgevoerd voor een optimale reiniging van het gehele apparaat.

Automatische koffie- of espressomachines hebben een scheidbaar zetgroep. Deze is meestal via de zijkant te verwijderen. Spoel deze grondig af met lauwwarm water. Leg de reinigingstablet in het vak voor de gemalen koffie. Start hierna het reinigingsprogramma van uw koffiemachine (meestal met 1 knop). Ten slotte spoelt u de zetgroep weer met water en plaats u deze weer in de koffiemachine. 

Verzendkosten en bestellen

U kunt betalen via iDeal, Paypal en Creditcard. 

Bij orders onder de € 25,- rekenen wij € 5,95,- verzendkosten. Orders boven € 25,- worden GRATIS verzonden.

U kunt online bestellen via koffie-tabletten.nl 

Wij hebben bijna alle producten op voorraad. De producten worden,  wanneer deze voor 16:00 uur zijn besteld, de volgende werkdag afgeleverd.
Bestellingen met spoed kunnen na telefonisch contact vaak dezelfde dag worden opgehaald.

Gratis verzenden

Bij alle bestellingen >€25

Snelle levering

Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.

Uitstekende klantenservice

Wij helpen u graag bij eventuele problemen met de tabletten.

100% veilig betalen

Betaal eenvoudig via iDeal, Paypal of Creditcard.