Alle onderhoudsproducten voor WMF

Om uw WMF koffie- of espressomachine goed te onderhouden zijn er een aantal onderhoudsproducten voor WMF die u kunt gebruiken. Voor het ontkalken zijn er de ontkalkingstabletten voor WMF, waarmee u de machine langer goed houd. Reinigingstabletten voor WMF reinigen uw koffie- of espressomachine en waarborgt de kwaliteit van de koffie. In het melksysteem van uw koffiemachine blijven er vaak melkresten achter. De melkschuimreiniger voor WMF verwijdert melkresten uit uw melksysteem zodat u weer lekker kunt genieten van uw cappuccino. En dan is er nog de vloeibare ontkalker voor WMF die met gemak alle kalkresten uit uw koffiemachine verwijdert. Wanneer u deze onderhoudsproducten voor WMF in ieder geval één keer per maand gebruikt, bent u gegarandeerd van de lekkerste koffie én een langer levensduur van uw WMF koffiemachine.

Show Filters

Toont alle 21 resultaten

Show Filters

Toont alle 21 resultaten

Ontkalkingstabletten voor WMF

Voor de leefbaarheid van uw WMF koffiemachine is het van belang dat u uw apparaat goed verzorgd. Daarom hebben wij de ontkalkingstabletten voor WMF.  Deze zorgen ervoor dat u altijd de lekkerste koffie kunt blijven drinken. Afhankelijk van hoe vaak u uw koffie- of espressomachine gebruikt, zal het zelf aangeven wanneer deze ontkalkt moet worden. Een tip van koffie-tabletten.nl is om dit in ieder geval maandelijks te doen. De WMF ontkalkingstabletten zijn te koop in verpakkingen van 9, 18, 36, 72 of 144 stuks. Hoe groter het aantal, hoe meer korting!

Reinigingstabletten voor WMF

Nadat u uw WMF koffie- of espressomachine ontkalkt heeft, is het van belang deze te reinigen. De reinigingstabletten voor WMF zorgen ervoor dat uw koffie- of espressomachine in goede staat blijft. Vaak worden er verschillende schoonmaakmiddelen of azijn gebruikt om te reinigen. Dit kan echter schadelijk zijn voor uw WMF koffie- of espressomachine. Met reinigingstabletten voorkomt u mogelijke schade aan uw apparaat. Door de koffiemachine regelmatig (maandelijks) te reinigen, waarborgt u de kwaliteit van de koffie.

Melkschuimreiniger voor WMF

In het melksysteem van uw koffiemachine blijven er vaak melkresten achter. Wanneer deze melkresten zich ophopen, heeft dit invloed op de kwaliteit van uw cappuccino. In de ergste gevallen moeten er onderdelen vervangen worden doordat ze blijvend zijn aangetast. De grootste oorzaak is: te lang wachten met reinigen. De vloeibare melkschuimreiniger voor WMF zorgt ervoor dat de melkresten in uw melksysteem worden verwijderd. Zo kunt u weer genieten van een heerlijke cappuccino. Deze melkschuimreiniger is geurloos en gemakkelijk te dienen. De WMF melkschuimreiniger is te verkrijgen in een fles van 250 ml of 1000 ml.

Vloeibare ontkalker voor WMF

Naast reinigingstabletten, is er ook een vloeibare ontkalker voor WMF  verkrijgbaar. Deze WMF vloeibare ontkalker wordt opgelost in water en vervolgens start u de ontkalkingsprocedure. Het water dat gebruikt wordt om koffie mee te zetten, bevat allerlei mineralen. Deze mineralen blijven in de leidingen van uw koffiemachine achter en hopen zich vervolgens op. Deze ophoping veroorzaakt kalk. Om dit te voorkomen moet u uw WMF koffiemachine regelmatig ontkalken. Dit kan met de ontkalkingstabletten of de vloeibare ontkalker voor WMF .