Melkschuimreiniger voor Siemens

De melkschuimreiniger voor Siemens reinigt het melksysteem van uw koffiemachine en zorgt voor een langere levensduur van het apparaat. Door de effectiviteit van de melkschuimreiniger is ook de melkopschuimer reinigen nu een stuk makkelijker. Het melksysteem in uw koffiemachine kan niet optimaal functioneren wanneer het melkresten bevat. Deze melkresten hopen zich op in de leidingen en in de melkbak en zorgen voor problemen. De melkschuimreiniger voor Siemens is vloeibaar en zeer gemakkelijk te gebruiken bij het reinigen. Voor uw eigen veiligheid raden wij aan om contact met bijvoorbeeld de huid of ogen te vermijden. Hieronder hebben wij alle melkschuimreinigers voor dit merk samengesteld.

Melkschuimreiniger voor Siemens
Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Het tegengaan van melkresten in het melksysteem

De melkresten die in het melksysteem achterblijven tasten bepaalde onderdelen aan in uw koffiemachine. Dit heeft een negatief effect op de kwaliteit van de melk schuimlaag. De onderdelen in uw koffiemachine profiteren flink van een reiniging met de melkschuimreiniger voor Siemens. Wanneer u te lang wacht met het reinigen is het goed gebruiken van het melksysteem bijna niet mogelijk. Het kan zelfs permanente schade opleveren waardoor u zelfs onderdelen moet vervangen. Dit brengt onnodige kosten met zich mee. Wij raden aan om het melksysteem na gebruik te reinigen. Dit is beter voor uw apparaat en voor de levensduur.

De melkschuimreiniger in de praktijk

In de handleiding van uw koffiemachine staat het reinigingsproces in een aantal stappen uitgelegd. Raadpleeg voor het reinigen van het melksysteem de handleiding van uw koffiemachine. In het kort leggen wij u de eerste paar stappen uit: Allereerst moet u de melkbak van uw koffiemachine demonteren en de overgebleven melk verwijderen. Vervolgens doet u 30 ml melkschuimreiniger voor elke liter water in de melkbak. Meng dit goed en plaats daarna de melkbak weer terug in de koffiemachine. Bekijk daarna de handleiding van uw koffiemachine voor de volgende stappen van het reinigingsprogramma van het melksysteem. Heeft uw koffiemachine geen reinigingsproces? Dan moet u de onderdelen van het melksysteem zelf schoonmaken. Maak zelf de onderdelen van het melksysteem los en stop ze in een aparte bak met de melkschuimreiniger voor Siemens en water. Laat deze onderdelen even in de bak zitten. Spoel de onderdelen daarna goed af met water. Wanneer u geen gebruik maakt van het melksysteem is het reinigingsproces niet nodig.