Siemens vloeibare ontkalker

Is uw machine toe aan een ontkalkingsbeurt? Met vloeibare ontkalker voor Siemens maakt u gemakkelijk en snel uw koffiemachine weer vrij van kalk. Kalk kan uw machine beschadigen waardoor deze sneller stuk gaat. Daarnaast beïnvloed het de kwaliteit van uw kop koffie. Het is daarom belangrijk om uw koffiemachine goed te verzorgen. Dit doet u door te ontkalken en te reinigen. U lost de vloeibare ontkalker op in water en start vervolgens de ontkalkingsprocedure.

Gebruikt u liever ontkalkingstabletten? Gebruik dan de ontkalkingstabletten voor Siemens.

Het ontkalken van een koffiemachine is niet hetzelfde als het reinigen van een koffiemachine. Hiervoor gebruikt u reinigingstabletten voor Siemens.

Show Filters

Toont 1 resultaat

Show Filters

Toont 1 resultaat

Siemens koffiemachine ontkalken

Is de koffie lauw na het zetten of heeft de koffie een vreemde smaak? Dan komt dit meestal door de kalkaanslag in de koffiemachine. Kalk hoopt zich op in de leidingen en op de elementen van het koffiezetapparaat. Hierdoor krijgt het apparaat steeds meer moeite om goed te functioneren en gaat het dus problemen vertonen. Bij te veel kalk ophoping kan de machine zelfs blijvende schade oplopen, waardoor de levensduur van uw apparaat verkort wordt. De vloeibare ontkalker kan eenvoudig uw Siemens koffiezetapparaat ontkalken. Hoe dit ontkalken werkt voor uw machine vindt u in de handleiding van uw koffiemachine. Moet uw koffiemachine ook gereinigd worden? Dan gebruikt u reinigingstabletten.

Vloeibare ontkalker voor Siemens kopen

De flessen met vloeibare ontkalker voor Siemens zijn verkrijgbaar in verschillende aantallen. Zo verkopen wij de flessen per 1, 2, 4 en 8 stuks tegelijk. Elke fles bevat 750 ml Siemens ontkalker. U ontvangt een staffelkorting bij aanschaf van meerdere flessen.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.