Siemens vloeibare ontkalker

Siemens ontkalker voor koffiemachines

Is de koffie lauw na het zetten of heeft de koffie een vreemde smaak? Dan komt dit meestal door de kalkaanslag in de koffiemachine. Kalk hoopt zich op in de leidingen en op de elementen van het koffiezetapparaat. Hierdoor krijgt het apparaat steeds meer moeite om goed te functioneren en gaat het dus problemen vertonen. Uw Siemens koffiezetapparaat ontkalken is dus van essentieel belang, want bij te veel kalk ophoping kan de machine zelfs blijvende schade oplopen. Hierdoor neemt de levensduur van uw apparaat in rap tempo af. De vloeibare ontkalker Siemens kan dit eenvoudig voorkomen.

Hoe dit ontkalken werkt voor uw machine vindt u in de handleiding van uw koffiemachine.

Siemens vloeibare ontkalker
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Siemens koffiemachine ontkalken

Is uw machine toe aan een ontkalkingsbeurt? Met vloeibare ontkalker voor Siemens maakt u gemakkelijk en snel uw koffiemachine weer vrij van kalk. Kalk kan uw machine beschadigen waardoor deze sneller stuk gaat. Daarnaast beïnvloed het de kwaliteit van uw kop koffie. Het is daarom belangrijk om uw koffiemachine goed te verzorgen. Dit doet u door te ontkalken en te reinigen. U lost de vloeibare ontkalker op in water en start vervolgens de ontkalkingsprocedure. Binnen een paar minuten kunt u zo uw Siemens koffiemachine ontkalken. Gebruikt u liever ontkalkingstabletten? Gebruik dan de ontkalkingstabletten voor Siemens. Het ontkalken van een koffiemachine is niet hetzelfde als het reinigen van een koffiemachine. Hiervoor gebruikt u reinigingstabletten voor Siemens.

Vloeibare Siemens ontkalker kopen

De flessen met vloeibare ontkalker voor Siemens zijn verkrijgbaar in verschillende aantallen. Zo verkopen wij de flessen per 1, 2, 4 en 8 stuks tegelijk. Elke fles bevat 750 ml Siemens ontkalker. U ontvangt een staffelkorting bij aanschaf van meerdere flessen.  

Vandaag besteld, morgen Siemens ontkalker in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis. Zo kunt u snel uw Siemens koffiemachine ontkalken. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.