Melkschuimreiniger voor Gaggenau

Bij het gebruik van uw melkopschuimer of het melksysteem van uw koffiemachine blijven er altijd melkresten achter in het apparaat of de kan. Deze melkresten hopen zich op en kunnen zo problemen veroorzaken. Zo kunnen er verstoppingen ontstaan in het systeem en kan de smaak van de melk aangetast worden. De melkschuimreiniger voor Gaggenau zorgt dat al deze melkresten verwijderd worden en u snel weer kunt genieten van een heerlijke cappuccino.

Melkschuimreiniger voor Gaggenau
Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

De nadelen van melkresten in uw koffiemachine of melkopschuimer

Met de melkschuimreiniger voor Gaggenau maakt u gemakkelijk en snel het melksysteem in uw koffiemachine of de melkopschuimer schoon. Hierdoor worden alle melkresten verwijderd. Maar waarom is dit reinigen zo belangrijk? De melkresten die achterblijven in het systeem of de melkopschuimer hopen zich op. Hierdoor kan het systeem verstopt raken, de vorming van melkschuim aangetast worden evenals de smaak van het melkschuim. Wacht u te lang met het schoonmaken dan kan het zelfs zo zijn dat onderdelen in het systeem blijvend aangetast worden en op den duur vervangen moeten worden. Wij raden dan ook aan om uw melksysteem regelmatig te reinigen. Hoe u dit het beste kunt doen staat beschreven in de handleiding van het melksysteem of van uw koffiemachine. Hierdoor blijft de kwaliteit van uw cappuccino behouden.

Hoe gebruikt u de melkschuimreiniger voor Gaggenau?

De melkschuimreiniger voor Gaggenau is vloeibaar en gemakkelijk te gebruiken. Let er wel op dat u contact met de huid en ogen vermijdt. In de handleiding van uw koffiemachine of melkopschuimer staat uitgelegd hoe u de melkopschuimer het beste reinigt. Heeft uw koffiemachine of melkopschuimer geen handleiding voor het schoonmaken van het melksysteem? Volg dan de volgende stappen:
  1. Vul een grote bak met warm water en voeg hier 30 ml melkschuimreiniger per liter water aan toe. Meng dit goed.
  2. Koppel alle onderdelen van het melksysteem los en plaats deze in de bak.
  3. Laat de onderdelen een tijdje weken in het water met de melkschuimreiniger.
  4. Spoel de onderdelen vervolgens grondig af met water alvorens deze terug te plaatsen in de koffiemachine of de melkopschuimer.
  5. Bij hardnekkige restjes kunt u een klein borsteltje gebruiken om deze los te krijgen.