Bosch ontkalkingstabletten

Ontkalkingstabletten van Bosch zijn geschikt voor alle koffiemachine modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Met deze tabletten kunt u gemakkelijk uw koffie- of espressomachine ontkalken, waarmee u de machine langer goed houdt.
Ontkalkingstabletten hebben geen reinigende werking op uw koffiemachine. Daarvoor kunt u de reinigingstabletten voor Bosch gebruiken.

Bosch ontkalkingstabletten
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Bosch ontkalkingstabletten online bestellen

Voor de leefbaarheid van uw Bosch koffiemachine is het van belang dat u uw apparaat goed verzorgt. Door middel van Bosch ontkalkingstabletten zorgt u ervoor dat u de lekkerste koffie kunt blijven drinken. Afhankelijk van hoe vaak u uw koffie- of espressomachine gebruikt, zal de machine aangeven wanneer deze ontkalkt moet worden. Het is sowieso goed om dit maandelijks te doen, ook als uw machine dit nog niet aangeeft. De Bosch ontkalkingstabletten zijn te koop in verpakkingen van 9, 18, 36, 72 of 144 stuks. Hoe groter het aantal, hoe voordeliger de koop.

Bosch ontkalkingstabletten

Ga kalkaanslag tegen met de Bosch ontkalkingstabletten. Kalkaanslag in uw Bosch koffiemachine is zeker geen pretje en is van groot belang dat dit regelmatig aangepakt wordt. Kalk kan de prestaties van uw koffiemachine sterk verminderen wat schadelijk kan zijn voor de levensduur van Bosch koffiemachine. De kalk hecht zich aan het verwarmingselement of de leiding, hierdoor wordt uw koffie lauw en loopt het niet goed door. Ook kan de smaak van de koffie aangetast worden doordat er schilfers in de koffie terecht komen. U kunt deze problemen eenvoudig voorkomen door uw koffiemachine te ontkalken met onze Bosch ontkalkingstabletten.

Ontkalkingstabletten voor Bosch

Kalkaanslag in uw Bosch koffiezetapparaat is helaas niet te voorkomen. In water zit magnesium, calcium en mineralen die deze aanslag veroorzaken. Het verwarmingselement, het waterreservoir en de leidingen in de machine krijgen iedere keer dat u het apparaat gebruikt een klein laagje kalk erbij. Door preventief te handelen verlengt u de levensduur van het koffiezetapparaat drastisch. Met de ontkalkingstabletten voor Bosch zorgt u ervoor dat u kunt blijven smullen van de beste koffie! De tabletten zijn voor alle modellen van Bosch geschikt.

Vandaag besteld, morgen in huis

Met de ontkalkingstabletten van Bosch heeft u hier gelukkig geen last van. Wij begrijpen dat u uw Bosch koffiemachine snel weer wilt gebruiken. Daarom leveren wij ontkalkingstabletten die u vandaag voor 16:00 bestelt, morgen al bij u thuis. Heeft u een bestelwaarde van boven de 25 euro, dan rekenen wij bovendien geen verzendkosten. Wij leveren ook reinigingstabletten, vloeibare ontkalkers en melkschuimreinigers voor vrijwel ieder merk. Daarmee houdt u uw Bosch machines gegarandeerd in topvorm!