Sage ontkalkingstabletten

De Sage ontkalkingstabletten zijn er voor gemaakt om kalkaanslag in uw koffiemachine te verwijderen. Kalkaanslag komt vaak voor in uw koffiemachine, maar moet wel worden schoongemaakt. Wanneer u kalkaanslag niet schoonmaakt, kan het blijvende schade veroorzaken. Het is daarom belangrijk om deze tijdig schoon te maken om de levensduur van uw koffiemachine te verlengen. Deze Sage ontkalkingstabletten hebben een krachtige werking en zijn geschikt voor alle modellen van dit merk. Zo heeft u altijd de juiste tabletten in huis.
Heeft u liever een vloeibare ontkalker? Kijk dan naar de Sage vloeibare ontkalker. Deze ontkalker heeft geen reinigende werking. Daarvoor heeft u de reinigingstabletten voor Sage nodig.

Sage ontkalkingstabletten
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Het bestellen van de ontkalkingstabletten

Kalkaanslag komt vaak voor in de koffiemachine. Het wordt meegenomen via het water dat uit de kraan komt. Bij het verhitten van het water worden calcium en magnesium afgebroken en daardoor ontstaat kalkaanslag in uw koffiemachine. Kalk hoopt zich steeds meer op in de machine en kan schadelijk zijn voor uw apparaat. Gelukkig is het makkelijk om uw koffiemachine te ontkalken met de Sage ontkalkingstabletten. Het ontkalkingsproces staat in de handleiding van uw koffiemachine uitgelegd.

Het effect van de ontkalkingstabletten

Het ontkalkingsproces bestaat uit alle stappen die u moet zetten bij het ontkalken van uw koffiemachine. Dit ontkalkingsproces staat in stappen uitgelegd in de handleiding van het apparaat. Om te beginnen moet u eerst een paar stappen verrichten. Deze stappen vatten wij hier voor u samen: Haal het waterreservoir uit de koffiemachine en giet het leeg. Stop 3 Sage ontkalkingstabletten in het waterreservoir en vul deze met lauw water (+- 40 °C). Dit is omdat de tabletten sneller oplossen in lauwwarm water. Wanneer de ontkalkingstabletten volledig zijn opgelost, plaatst u het waterreservoir weer terug in de koffiemachine. Begin het ontkalkingsprogramma zoals dit staat beschreven in de handleiding van uw koffiemachine. Maak het waterreservoir achteraf nog een paar keer schoon met water zodat er niks achter blijft. De ontkalkingstabletten zijn in verschillende aantallen verkrijgbaar. Namelijk per 9, 18, 36, 72 of 144 stuks. Hoe meer tabletten u koopt, hoe goedkoper ze worden per stuk.

Vandaag besteld, morgen in huis

We begrijpen dat u uw Sage tabletten graag zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Daarom zorgen we ervoor dat de ontkalkingstabletten morgen al geleverd worden, wanneer die vandaag vóór vier uur besteld zijn. Daarnaast hoeft u niet in huis te blijven voor een pakketje, want de tabletten worden gewoon met de post mee bezorgd. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de ontkalkingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.