Vloeibare ontkalker voor waterkokers

Met de vloeibare ontkalker voor waterkokers verwijderd u gemakkelijk alle kalkresten in uw waterkoker. Wanneer er teveel kalkresten ophopen op het verwarmingselement van uw waterkoker, krijgt de waterkoker meer moeite met het verwarmen van het water. Hierdoor gaat het stroomverbruik omhoog. Daarnaast komt er kalkaanslag in uw thee terecht wat de smaak van uw kop thee aantast.

U kunt ook ontkalkingstabletten voor waterkokers gebruiken. Deze lost u ook op in water. Wij raden aan om gemiddeld één keer per maand uw waterkoker te ontkalken.

Vloeibare ontkalker voor waterkokers
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Onderhoud van uw koffiemachine

Zoals elk ander apparaat heeft een waterkoker ook onderhoud nodig. Onderhoudt u de waterkoker niet goed dan gaat de smaak van de thee verloren en komt er kalkaanslag in uw thee terecht. Daarnaast gaat de waterkoker meer stroom verbruiken doordat het meer moeite krijgt om het water te verwarmen. Dit komt door de kalkaanslag op het verwarmingselement. Deze kalk ontstaat door het water dat gebruikt wordt om het water te koken. Het water bevat mineralen die achterblijven op het verwarmingselement. Deze achtergebleven mineralen vormen samen kalk. Een waterkoker kunt u ontkalken met ontkalkingstabletten of met vloeibare ontkalker.

Vloeibare ontkalker voor waterkokers kopen

Vloeibare ontkalker voor waterkokers zijn verkrijgbaar in 1, 2, 4 en 8 stuks. De korting neemt toe naarmate u meer flessen besteld. Het is aan te raden om uw waterkoker maandelijks te ontkalker, afhankelijk van het gebruik en de waterhardheid.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.