Siemens reinigingstabletten

Siemens reinigingstabletten zijn geschikt voor alle koffiemachine modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Met deze tabletten kunt u gemakkelijk uw koffie- of espressomachine reinigen. Het reinigen van de koffiemachine zal de kwaliteit van de koffie waarborgen, en ook de losse onderdelen van uw machine zullen profiteren van een reiniging.
Reinigingstabletten zijn niet bedoeld om uw koffiemachine te ontkalken, daarvoor heeft u de ontkalkingstabletten voor Siemens nodig.

Siemens reinigingstabletten
Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Siemens reinigingstabletten online bestellen

De reinigingstabletten van Siemens zorgen ervoor dat uw koffie- of espressomachine in goede staat is en blijft. Het reinigen van een koffiemachine kan een vervelend klusje zijn, maar dit hoeft gelukkig niet. Vaak proberen mensen van alles met schoonmaakmiddelen of azijn. Dit kan echter schadelijk zijn voor uw Siemens koffie- of espressomachine. Met reinigingstabletten voorkomt u mogelijke schade aan uw apparaat. Door de koffiemachine regelmatig te reinigen, waarborgt u de kwaliteit van de koffie.

Reinigingstabletten Siemens

Wist u dat u met de reinigingstabletten van Siemens aanslag kunt voorkomen aan uw Siemens koffiemachine? Aanslag zorgt ervoor dat uw koffie lauw wordt en kan de smaak aantasten, daarnaast is het ook slecht voor de leidingen en kan het zijn dat uw koffiemachine vastloopt of storing krijgt. Dit kunt u voorkomen door regelmatig te reinigen met de reinigingstabletten van Siemens.

Reinigingstabletten voor Siemens gebruiken

U hoeft zich over het gebruik van reinigingstabletten geen zorgen te maken, want dit gaat heel gemakkelijk. In de gebruiksaanwijzing van uw apparaat vindt u hoe dit precies in zijn werk gaat. Dankzij de Siemens reinigingstabletten verwijdert u koffieaanslag en voorkomt u eventuele verstoppingen. Uw Siemens koffie- en espressomachine blijft op die manier in uitstekende conditie. Om de kwaliteit van uw Siemens koffiemachine te waarborgen is het van belang met enige regelmaat te reinigen en ontkalken. Voor het ontkalken van uw Siemens gebruikt u onze ontkalkingstabletten of vloeibare ontkalker.

Welke Siemens reinigingstabletten zijn het best?

Als u een Siemens koffie- of espressomachine heeft, zijn al onze Siemens reinigingstabletten geschikt voor gebruik. Het voordeel van de 2-fase reinigingstabletten van Siemens is dat de machine, naast gereinigd, ook nog een beschermende laag achterlaten. Hierdoor hechten de koffieresten minder snel vast aan de leidingen en blijft uw koffiemachine langer beschermd.

Vandaag besteld, morgen in huis

De Siemens reinigingstabletten zijn voor alle Siemens koffie- en espressomachine modellen bruikbaar. Onze reinigingstabletten zijn te verkrijgen per 25, 50, 100, of 200 stuks. Wanneer u meer Siemens tabletten bestelt, gaat de stukprijs omlaag. Wij, van koffie-tabletten, raden aan om uw apparaat maandelijks (of vaker) te reinigen voor het beste resultaat. In principe geeft uw Siemens machine, door middel van een lampje, aan wanneer er gereinigd dient te worden. Als dit lampje brandt, dient u direct actie te ondernemen om schade te voorkomen.

Wij leveren uw bestelling de volgende dag, wanneer u voor vier uur ‘s middags bestelt. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij helpen u graag verder!