2-fasen reinigingstabletten voor Siemens – 200 stuks

2-fasen reinigingstabletten voor Siemens – 200 stuks

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

2-fasen reinigingstabletten voor Siemens – 200 stuks reinigen en beschermen uw koffiemachine. Hierdoor worden achtergebleven koffieresten en koffiezet verwijderd uit uw koffiemachine. En daarnaast zorgt de tweede fase van de tablet voor een beschermlaag. Hierdoor wordt koffievet langdurig vertraagd afgezet. Het is belangrijk om uw koffiemachine regelmatig te reinigen om de kwaliteit van uw koffie te behouden.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

De 2-fasen reinigingstabletten voor Siemens zorgen voor een grondige reiniging van uw koffiemachine. Dankzij de 2-fasen wordt uw koffiemachine niet alleen gereinigd, maar ook beschermd. Tijdens de reiniging van uw koffiemachine worden alle koffieresten en koffievet, die in uw machine achterblijven, verwijderd. Daarnaast zorgt de 2-in-1 reinigingstablet voor ene duurzame beschermlaag op de componenten en in de leidingen. Hierdoor wordt koffievet voor langere tijd vertraagd afgezet. Dit zorgt voor een langere levensduur van uw koffiemachine. De 2-fasenreinigingstabletten worden ook wel 2-in-1 reinigingstabletten genoemd.

Hoe werkt een 2-in-1 reinigingstablet voor Siemens?

De 2-in-1 reinigingstabletten voor Siemens werken in 2 fasen. Deze fasen zijn als volgt:

Fase 1:

Fase 1 gaat om de reiniging. Tijdens deze fase wordt uw koffiemachine gereinigd van achtergebleven koffieresten en koffievet. De tabletten krijgen hiervoor hulp van heet water. De tabletten worden dan ook altijd opgelost in water van minimaal 90 graden.

Fase 2:

Fase 2 gaat om het beschermen van uw koffiemachine. De tabletten laten namelijk een beschermende laag achter in alle leidingen en op de componenten. Hierdoor kunnen koffieresten en koffievet zich minder snel vasthechten aan de onderdelen, en blijft uw koffiemachine langer beschermd.

Hoe gebruikt u de 2-fasen reinigingstabletten voor Siemens?

Om de kwaliteit van uw kop koffie te behouden is het belangrijk uw koffiemachine goed te onderhouden. Hier hoort ook het reinigen van uw koffiemachine bij.

In de handleiding van uw koffiemachine wordt uitgelegd hoe u het reinigingsproces voor uw machine moet uitvoeren. In de meeste gevallen komt het op de volgende stappen neer”

  1. Plaats een bakje onder de koffiemachine, waar normaal de koffie uitkomt.
  2. Start het reinigingsproces zoals beschreven staat in de gebruiksaanwijzing van uw koffiemachine.
  3. Gebruik de tablet zoals beschreven staat in de handleiding.

De reinigingstabletten hebben geen ontkalkende werking. Hiervoor heeft u ontkalkingstabletten voor Siemens nodig.

Vandaag besteld, morgen in huis

We begrijpen dat u uw product graag zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Om deze reden zorgen we ervoor dat de 2 in 1 reinigingstabletten die vandaag voor vier uur besteld zijn, morgen al bij u op de mat vallen. Daarnaast hoeft u niet in huis te blijven voor een pakketje, want de tabletten worden gewoon met de post mee bezorgd. Zo heeft u weer een zorg minder. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de 2 in 1 reinigingstabletten, neem dan vooral contact op met onze klantenservice. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Bestelt u met een waarde boven de €25,-  dan verzenden wij uw Siemens reinigingstabletten gratis!

Extra informatie

Geschikt voor

Siemens

Aantal tabletten

200 tabletten