Vloeibare ontkalker

Vloeibare ontkalker zorgt ervoor dat uw machine weer vrij van kalk gemaakt wordt. U lost de vloeistof op in water en start de ontkalkingsprocedure. Hoe vaak u de koffiemachine moet ontkalken is afhankelijk van het gebruik en de hardheid van het water. De meeste koffiemachines geven dit tegenwoordig automatisch aan. Zo niet dan raden wij aan om in ieder geval één keer per maand uw machine te ontkalken.

Het ontkalken van een koffiemachine is niet hetzelfde als het reinigen van een koffiemachine. Hiervoor gebruikt u reinigingstabletten.

Vloeibare ontkalker
Show Filters

Resultaat 1–24 van de 25 resultaten wordt getoond

Show Filters

Resultaat 1–24 van de 25 resultaten wordt getoond

Onderhouden van uw koffiemachine

Een koffiemachine heeft ook onderhoud nodig. Zonder onderhoud zal de smaak van uw koffie al snel achteruit gaan. Het goed verzorgen van uw koffiemachine verlengt de levensduur van uw apparaat. Voor het zetten van een kop koffie heeft u water nodig. In dit water zitten verschillende mineralen. Deze mineralen blijven, tijdens het zetten van koffie, achter in de leidingen van uw machine. Deze mineralen hopen zich op en vormen samen kalk. Kalk zorgt ervoor dat uw machine meer moeite krijgt met het verwarmen van de koffie, het zal een nare smaak meegeven aan de koffie en kan op langere termijn schade toebrengen aan uw machine. Om dit te voorkomen is het aan te raden uw koffiemachine regelmatig te ontkalken. Hoe dit ontkalken werkt voor uw machine vindt u in de handleiding van uw koffiemachine. Moet uw koffiemachine ook gereinigd worden? Dan gebruikt u reinigingstabletten.

Vloeibare ontkalker kopen

Vloeibare ontkalker is ook verkrijgbaar in grotere hoeveelheden. Zo verkopen wij deze per 1, 2, 4 en 8 stuks. Hoe meer u nodig heeft, hoe goedkoper dat ze worden per stuk. De meeste koffiemachines geven aan wanneer het nodig is om te ontkalken. Is dit bij uw machine niet het geval? Dan raden wij aan om in ieder geval één keer per maand te ontkalken.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.