Vloeibare ontkalker voor Solis

Vloeibare ontkalker voor Solis

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Uw Solis koffiemachine heeft regelmatig onderhoud nodig. De vloeibare ontkalker voor Solis is er voor gemaakt om kalkaanslag in uw koffiemachine te verwijderen. Verleng de levensduur van uw koffiezetapparaat door tijdig te ontkalken. Kalk hoopt zich op in uw koffiemachine. Het tast bijvoorbeeld de verwarmingselementen aan waardoor u lauwe koffie kunt krijgen. Kalkaanslag kan zelfs langdurige schade met zich meebrengen. Dit zorgt ook voor ongewenste kosten. Voorkom dit door maandelijks uw koffiemachine te ontkalken, of eerder wanneer het apparaat dit aangeeft.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Kalk hoopt zich op in uw koffiemachine. Het wordt veroorzaakt door de mineralen die in het water zitten. Deze mineralen achter in het systeem en vormen kalkaanslag. Het tast bijvoorbeeld de verwarmingselementen aan waardoor u lauwe koffie kunt krijgen. Kalkaanslag kan zelfs langdurige schade met zich meebrengen. Dit zorgt ook voor ongewenste kosten. Voorkom dit door maandelijks uw koffiemachine te ontkalken met de vloeibare ontkalker voor Solis, of eerder wanneer het apparaat dit aangeeft.

Het ontkalkingsproces en de vloeibare ontkalker voor Solis

Raadpleeg de handleiding van uw koffiemachine voor alle informatie over het ontkalkingsproces. Wij vatten het kort voor u samen:

Koppel het waterreservoir los van de koffiemachine en leeg het reservoir helemaal. Wanneer het waterreservoir leeg is moet u er ongeveer 100 ml vloeibare ontkalker voor Solis in gieten. Dit mengt u samen met 500 ml water. Koppel het waterreservoir weer met de koffiemachine en start het ontkalkingsproces zoals die staat beschreven in de handleiding. Heeft uw koffiemachine geen ontkalkingsprogramma? Laat de vloeibare ontkalker dan met het water door de machine lopen en laat dit ongeveer 15 minuten intrekken voor een goed resultaat. Spoel het apparaat achteraf grondig schoon met water. De vloeibare ontkalker heeft een kleurenindicator om aan te geven wat de ontkalkingskracht is. Bij een gele kleur is de ontkalkingskracht van de vloeistof uitgewerkt.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.