Neff vloeibare ontkalker

De vloeibare ontkalker voor Neff is ideaal voor het kalkvrij maken van uw Neff koffiemachine. Kalk tast de smaak van uw koffie aan, zorgt ervoor dat de temperatuur van de verse koffie niet goed is en dat de machine sneller slijt en dus een kortere levensduur heeft.

Het is daarom belangrijk om de machine goed schoon te houden. Zo is het belangrijk om regelmatig de machine te reinigen en ontkalken. Hoe vaak u de machine moet ontkalken is afhankelijk van verschillende factoren. Gemiddeld is aan te raden de machine maandelijks te ontkalken.

Gebruikt u liever ontkalkingstabletten? Gebruik dan de ontkalkingstabletten voor Neff.

Het ontkalken van een koffiemachine is niet hetzelfde als het reinigen van een koffiemachine. Hiervoor gebruikt u reinigingstabletten voor Neff.

Neff vloeibare ontkalker
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Neff koffiemachine ontkalken

Neff koffiemachines hebben regelmatig onderhoud nodig. Dit onderhoud bestaat grotendeels uit ontkalken en reinigen. Kalkaanslag ontstaat door de mineralen die in het water zitten. Deze mineralen blijven achter in de koffiemachine en hopen zich op. Als kalk te lang blijft zitten in de machine dan kan dit de onderdelen beschadigen en tast het de kwaliteit van de koffie aan. Zo wordt de koffie niet goed warm en veranderd de smaak. Om dit te voorkomen is het dus verstandig om regelmatig te ontkalken en te reinigen. Hoe dit ontkalken werkt voor uw machine vindt u in de handleiding van uw koffiemachine. Moet uw koffiemachine ook gereinigd worden? Dan gebruikt u reinigingstabletten.

Vloeibare ontkalker voor Neff kopen

Vloeibare ontkalker voor Neff is verkrijgbaar in aantallen van 1, 2, 4 en 8 stuks. Elke fles bevat 750 ml ontkalkingsmiddel. Door meerdere flessen te kopen bespaart u geld.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.