Melkschuimreiniger voor Jura

Door het melksysteem te gebruiken om bijvoorbeeld een cappuccino te zetten, blijven er ook melkresten achter in uw koffiemachine. Deze melkresten hopen zich op in de verschillende onderdelen van het melksysteem. De melkschuimreiniger voor Jura zorgt er voor dat de melkresten in uw melksysteem worden verwijderd zodat u weer kunt genieten van een goede cappuccino of latte macchiato. De melkschuimreiniger kan ook de melkopschuimer reinigen. Voor uw veiligheid raden wij u aan om de melkschuimreiniger niet in contact te laten komen met de huid. Alle melkschuimreinigers voor dit merk staan hieronder in deze lijst verwerkt.

Melkschuimreiniger voor Jura
Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Nadelen van melkrestanten

Melkresten zijn gemakkelijk te verwijderen wanneer u tijdig het reinigingsproces begint. Het wordt een stuk lastiger wanneer u te lang wacht met reinigen. Het niet reinigen van uw melksysteem is simpelweg gezegd niet goed. Opgehoopte melkresten hebben een negatieve impact op de schuimlaag en de smaak van uw koffie. Wanneer u te lang wacht met het reinigen is het niet meer mogelijk om goede koffie te zetten en moeten er zelfs onderdelen vervangen worden. Met een borsteltje kunt u onderdelen schoon maken die teveel melkresten bevatten. Wij raden u aan om het melksysteem elke dag na gebruik van het melksysteem te reinigen met de melkschuimreiniger voor Jura. U hoeft het melksysteem niet dagelijks te reinigen als u hier geen gebruik van maakt.

Reinigingsproces

In de handleiding van uw koffieautomaat staat beschreven hoe u het melksysteem het beste kunt reinigen. De melkschuimreiniger voor Jura is vloeibaar en ook gemakkelijk te gebruiken tijdens het reinigingsproces. Heeft uw koffiemachine geen reinigingsprogramma? Dan leggen wij het hier voor u uit:
  1. Koppel alle onderdelen van het melksysteem los.
  2. Plaats deze in een grote bak.
  3. Giet in deze bak 30 ml melkschuimreiniger per 1000 ml water in en meng dit goed.
  4. Laat de onderdelen van het melksysteem een kwartier in de bak weken en spoel ze daarna af met water.
  5. De melkschuimreiniger zorgt er voor dat de melkresten gemakkelijk te verwijderen zijn. Wanneer dit niet het geval is raden wij aan om een klein borsteltje te gebruiken om zo de overgebleven melkresten te verwijderen.