Melkschuimreiniger voor Jura – 250 ml

Melkschuimreiniger voor Jura – 250 ml

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

De melkschuimreiniger voor Jura – 250 ml levert de beste resultaten voor het verwijderen van melkresten in uw koffiemachine. Het melksysteem in uw koffiemachine laat geregeld melkresten achter die voor problemen kunnen zorgen als ze niet verwijderd worden. Zo kunnen er verstoppingen ontstaan in de leidingen, is de schuimlaag van slechte kwaliteit en kan de melk anders smaken. In het ergste geval zit de machine zo verstopt dat er onderdelen vervangen moeten worden. Dit kunt u gemakkelijk voorkomen door tijdig het melksysteem te reinigen.

 

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Het melksysteem in uw koffiemachine levert een goede schuimlaag, mits hij goed onderhouden wordt. Wij raden u aan om elke dag na gebruik van het melksysteem deze te reinigen. Reinig het apparaat eerder wanneer hij dit aangeeft. Melkresten worden moeilijker te verwijderen naarmate u langer wacht. Het niet reinigen van het melksysteem is dus praktisch gezien geen optie. Voor de levensduur van uw koffiemachine is het van belang om deze goed te onderhouden. Dat doet u met de melkschuimreiniger voor Jura – 250 ml. Wanneer u geen gebruik maakt van het melksysteem hoeft u deze niet schoon te maken.

Reinigingsproces samengevat

Wilt u meteen weten wat u moet doen tijdens het reinigingsproces van het melksysteem? Raadpleeg dan de handleiding van uw koffiemachine. Hierin staan alle stappen van het reinigingsproces vermeld. Wij vatten het even voor u samen:

De melkbak in uw koffiemachine moet u losmaken. Giet de overgebleven melk weg. Giet hier vervolgens de melkschuimreiniger voor Jura – 250 ml in. Houdt 30 ml melkschuimreiniger per 1000 ml water aan. De melkschuimreiniger moet goed gemengd worden met het water. Wanneer u dit gedaan heeft moet u de bak terug in de machine plaatsen. Volg daarna de stappen die beschreven staan in de handleiding.

U kunt het melksysteem ook schoonmaken zonder het reinigingsproces.

  1. Koppel de onderdelen van het melksysteem los en plaats ze in een aparte bak.
  2. Giet in deze bak de melkschuimreiniger voor Jura en laat de onderdelen even in deze bak liggen. Houdt ook hier 30 ml per 1000 ml water aan.
  3. Spoel na een tijdje alles af met water zodat er niks achterblijft.
  4. Bij hardnekkige melkresten is het soms nodig om een borsteltje te gebruiken voor het schoonmaken.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis binnen. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Soort

Melkschuimreiniger

Geschikt voor

Jura

Aantal ml

250 ml