Melkschuimreiniger voor Bosch

Het melksysteem zorgt voor een goede melk- en schuimlaag op uw koffie, maar het vereist ook een extra stukje onderhoud. Melkresten hopen zich op in het melksysteem en zorgen voor problemen. De melkschuimreiniger voor Bosch zorgt er voor dat de melkresten in uw melksysteem worden verwijderd zodat u deze problemen kunt voorkomen. U kunt uw melkopschuimer reinigen met de melkschuimreiniger voor Bosch. De melkschuimreiniger is gemakkelijk in gebruik omdat het vloeibaar is. Op deze pagina hebben wij onze verkrijgbare melkschuimreinigers voor u op een rijtje gezet.

Melkschuimreiniger voor Bosch
Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Show Filters

Toont alle 2 resultaten

Nadelen van opgehoopte melkresten

De melkschuimreiniger voor Bosch is er voor gemaakt om eiwitten, melkvetten en melkresten te verwijderen. Is het ernstig wanneer u het melksysteem niet reinigt? Hierop is het antwoord: ja. Het langdurig niet reinigen van het melksysteem is slecht voor de koffiemachine. Melkresten zijn lastig te verwijderen wanneer ze langer in het melksysteem zitten. Deze melkresten hopen zich op. Dit veroorzaakt verstoppingen en lauwe koffie. Onderdelen moeten soms zelfs vervangen worden als ze te erg zijn aangetast. Wij raden u daarom aan om telkens na gebruik van het melksysteem deze te reinigen met de melkschuimreiniger voor Bosch. Hiermee verlengt u de levensduur van uw Bosch koffiemachine.

Het toedienen van de melkschuimreiniger

De melkschuimreiniger voor Bosch is vloeibaar en gemakkelijk toe te dienen. Om de koffiemachine te reinigen volgt u de stappen in de handleiding van uw koffiemachine. Er is ook een tweede manier om het melksysteem schoon te maken. Deze manier vereist iets meer inspanning, maar is bijna net zo effectief. Maak alle onderdelen van het melksysteem los en leg ze apart. Pak een grote bak waar de onderdelen in passen en giet hier 30 ml melkschuimreiniger per 1000 ml water in. Laat de melkschuimreiniger een tijdje intrekken en spoel daarna alles af met water. Voor hardnekkige melkresten kunt u een klein borsteltje gebruiken. Voorkom dat de melkschuimreiniger in contact komt met de huid en ogen.