Melkschuimreiniger voor Bosch – 1000 ml

Melkschuimreiniger voor Bosch – 1000 ml

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

De melkschuimreiniger voor Bosch – 1000 ml is goed voor het verwijderen van eiwitten, melkvetten en melkrestanten in het melksysteem van uw koffiemachine. Na het reinigingsproces is het melksysteem schoon en kunt u weer genieten van een goede schuimlaag op uw cappuccino. Ook de melkopschuimer reinigen heeft u makkelijk gedaan met deze melkschuimreiniger. Het niet reinigen van het melksysteem is praktisch gezien geen optie. Opgehoopte melkresten in de leidingen hebben een negatief effect op de kwaliteit van uw koffie met melk. Verleng de levensduur van uw koffiemachine nu dus met de melkschuimreiniger voor Bosch.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Het gebruik van het melksysteem vereist extra onderhoud. U moet het melksysteem van de koffiemachine goed onderhouden als u een schuimlaag wilt hebben van goede kwaliteit. Na lang wachten worden de melkresten een stuk harder en lastiger om te verwijderen. Wanneer u te lang wacht met het reinigen moeten er sommige onderdelen zelfs vervangen worden. Dit brengt allerlei kosten met zich mee die u kunt voorkomen als u het melksysteem tijdig reinigt met de melkschuimreiniger voor Bosch – 1000 ml. Uw koffiemachine geeft zelf aan wanneer deze schoongemaakt moet worden. Wij raden u aan om elke dag na gebruik van het melksysteem deze te reinigen, of eerder wanneer het apparaat dat aangeeft.

De melkschuimreiniger voor Bosch – 1000 ml gebruiken

In de handleiding van uw koffiemachine staat het reinigingsproces van het melksysteem verwerkt. De eerste paar stappen gaan ongeveer zo:

  1. Maak de melkbak van uw koffiemachine los en giet het overgebleven melk leeg waar u het kwijt kunt.
  2. In de melkbak moet u 30 ml melkschuimreiniger per liter water gieten. Meng dit ook goed met elkaar.
  3. Spoel de melkbak achteraf schoon met water zodat er niks achterblijft.

Het melksysteem in uw koffiemachine is ook makkelijk schoon te maken zonder het reinigingsproces. Dat gaat ongeveer zo:

  1. Demonteer de onderdelen die bij het melksysteem horen en plaats ze in een bak.
  2. Doe de melkschuimreiniger in bovenstaande verhouding in de bak. Laat de onderdelen hier even in weken.
  3. Spoel na een tijdje alles goed af met water zodat er geen melkrestanten of melkvetten achter blijven.

Vandaag besteld, morgen in huis

De melkschuimreiniger wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de melkschuimreiniger morgen al in huis binnen. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de melkschuimreiniger neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Soort

Melkschuimreiniger

Geschikt voor

Bosch

Aantal ml

1000 ml