Nivona vloeibare ontkalker

Het onderhouden van uw koffiemachine is normaal en moet gebeuren om problemen aan het apparaat te voorkomen. Één van de dingen die u moet doen is het ontkalken van uw koffiemachine. Het reinigen van uw koffiemachine doet u snel en gemakkelijk met de Nivona vloeibare ontkalker.
Problemen met het zetten van koffie zijn gevolg van het niet reinigen van het koffiezetapparaat.
Gebruikt u liever ontkalkingstabletten? Bekijk dan nu de ontkalkingstabletten voor Nivona. De vloeibare ontkalker heeft geen reinigende werking. Daar heeft u de reinigingstabletten voor Nivona voor nodig.

Nivona vloeibare ontkalker
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Nivona ontkalker

Verbeter de kwaliteit van koffie met de Nivona ontkalker. Door kalkaanslag kan het zijn dat uw koffie anders gaat smaken en niet goed op temperatuur komt. Dit is natuurlijk erg vervelend maar het is eenvoudig op te lossen door maandelijks te onderhouden. Voor het beste resultaat gebruikt u Nivona vloeibare ontkalker of Nivona ontkalkingstabletten.

Wat doet kalk?

Uw koffiemachine kan geen koffie zetten zonder water. Er is alleen één nadeel aan kraanwater: er zit kalk in. Kalk ontstaat bij het verhitten van het water en tast zo verschillende onderdelen in uw koffiemachine aan. Het tast onder andere de boiler en leidingen aan, waardoor het opwarmen van water langer duurt. Dit zorgt er ook voor dat het energieverbruik omhoog gaat. Kalkaanslag is één van de grootste boosdoeners van elke koffie- of espressomachine.

Het ontkalkingsprogramma

De handleiding van uw koffiemachine beschrijft in detail de stappen die u moet verrichten bij het ontkalkingsproces. Zelf raden wij aan om uw koffiemachine maandelijks te ontkalken, of eerder als uw automaat dat aangeeft. Over het algemeen komt het ontkalker op het volgende neer: 1. Haal het waterreservoir uit de koffiemachine en maak het reservoir leeg. 2. Schenk ongeveer 100 ml Nivona vloeibare ontkalker in het waterreservoir. 3. Meng dit met ongeveer 500 ml water. 4. Plaats het waterreservoir terug in de Nivona koffiemachine en doorloop het ontkalkingsprogramma zoals beschreven staat in de handleiding. 5. Spoel het waterreservoir achteraf een paar keer om met water zodat er niks achterblijft.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.