Alle onderhoudsproducten voor Douwe Egberts

Om uw Douwe Egberts koffie- of espressomachine goed te onderhouden zijn er een aantal onderhoudsproducten voor Douwe Egberts die u kunt gebruiken. Voor het ontkalken zijn er de ontkalkingstabletten voor Douwe Egberts, waarmee u de machine langer goed houd. Reinigingstabletten voor Douwe Egberts reinigen uw koffie- of espressomachine en waarborgt de kwaliteit van de koffie. In het melksysteem van uw koffiemachine blijven er vaak melkresten achter. De melkschuimreiniger voor Douwe Egberts verwijdert melkresten uit uw melksysteem zodat u weer lekker kunt genieten van uw cappuccino. En dan is er nog de vloeibare ontkalker voor Douwe Egberts die met gemak alle kalkresten uit uw koffiemachine verwijdert. Wanneer u deze onderhoudsproducten voor Douwe Egberts in ieder geval één keer per maand gebruikt, bent u gegarandeerd van de lekkerste koffie én een langer levensduur van uw Douwe Egberts koffiemachine.

Show Filters

Toont alle 16 resultaten

Show Filters

Toont alle 16 resultaten

Ontkalkingstabletten voor Douwe Egberts

Voor de leefbaarheid van uw Douwe Egberts koffiemachine is het van belang dat u uw apparaat goed verzorgd. Daarom hebben wij de ontkalkingstabletten voor Douwe Egberts.  Deze zorgen ervoor dat u altijd de lekkerste koffie kunt blijven drinken. Afhankelijk van hoe vaak u uw koffie- of espressomachine gebruikt, zal het zelf aangeven wanneer deze ontkalkt moet worden. Een tip van koffie-tabletten.nl is om dit in ieder geval maandelijks te doen. De Douwe Egberts ontkalkingstabletten zijn te koop in verpakkingen van 9, 18, 36, 72 of 144 stuks. Hoe groter het aantal, hoe meer korting!

Reinigingstabletten voor Douwe Egberts

Nadat u uw Douwe Egberts koffie- of espressomachine ontkalkt heeft, is het van belang deze te reinigen. De reinigingstabletten voor Douwe Egberts zorgen ervoor dat uw koffie- of espressomachine in goede staat blijft. Vaak worden er verschillende schoonmaakmiddelen of azijn gebruikt om te reinigen. Dit kan echter schadelijk zijn voor uw Douwe Egberts koffie- of espressomachine. Met reinigingstabletten voorkomt u mogelijke schade aan uw apparaat. Door de koffiemachine regelmatig (maandelijks) te reinigen, waarborgt u de kwaliteit van de koffie.

Melkschuimreiniger voor Douwe Egberts

In het melksysteem van uw koffiemachine blijven er vaak melkresten achter. Wanneer deze melkresten zich ophopen, heeft dit invloed op de kwaliteit van uw cappuccino. In de ergste gevallen moeten er onderdelen vervangen worden doordat ze blijvend zijn aangetast. De grootste oorzaak is: te lang wachten met reinigen. De vloeibare melkschuimreiniger voor Douwe Egberts zorgt ervoor dat de melkresten in uw melksysteem worden verwijderd. Zo kunt u weer genieten van een heerlijke cappuccino. Deze melkschuimreiniger is geurloos en gemakkelijk te dienen. De Douwe Egberts melkschuimreiniger is te verkrijgen in een fles van 250 ml of 1000 ml.

Vloeibare ontkalker voor Douwe Egberts

Naast reinigingstabletten, is er ook een vloeibare ontkalker voor Douwe Egberts verkrijgbaar. Deze Douwe Egberts vloeibare ontkalker wordt opgelost in water en vervolgens start u de ontkalkingsprocedure. Het water dat gebruikt wordt om koffie mee te zetten, bevat allerlei mineralen. Deze mineralen blijven in de leidingen van uw koffiemachine achter en hopen zich vervolgens op. Deze ophoping veroorzaakt kalk. Om dit te voorkomen moet u uw Douwe Egberts koffiemachine regelmatig ontkalken. Dit kan met de ontkalkingstabletten of de vloeibare ontkalker voor Douwe Egberts.