Siemens ontkalkingstabletten

Siemens ontkalkingstabletten zijn geschikt voor alle koffiemachine modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Met deze tabletten kunt u gemakkelijk uw koffie- of espressomachine ontkalken, waarmee u de machine langer goed houdt.
Ontkalkingstabletten hebben geen reinigende werking op uw koffiemachine. Daarvoor kunt u de reinigingstabletten voor Siemens gebruiken.

Siemens ontkalkingstabletten
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Siemens ontkalkingstabletten online bestellen

De levensduur van uw Siemens koffiezetapparaat is eenvoudig te verlengen door uw machine regelmatig te ontkalken. Het ontkalken van uw Siemens apparaat is in een mum van tijd geregeld. Het is tevens heel eenvoudig. De Siemens ontkalkingstabletten worden verkocht in hoeveelheden van 9, 18, 36, 72 en 144 stuks. Bij een grotere hoeveelheid wordt de stukprijs lager. Wij raden aan om uw koffiemachine in ieder geval één keer per maand te ontkalken of vaker wanneer uw Siemens koffiemachine dit aangeeft.

Ontkalkingstabletten Siemens

In ieder koffiezetapparaat kan in de loop der tijd kalkaanslag in het waterreservoir of in de leidingen van het apparaat ontstaan. Kalkaanslag ontstaat door het veelvuldig zetten van koffie. In het water dat u gebruikt, zitten mineralen, calcium- en magnesiumionen. Deze hechten zich aan de leidingen van het koffiezetapparaat, waardoor de doorstroming van de koffie belemmerd wordt. Bovendien kan het de smaak van uw koffie aantasten. Dit wilt u natuurlijk koste wat het kost voorkomen. De ontkalkingstabletten voor het merk Siemens zijn geschikt voor alle koffie- en espressomachine modellen van dit merk.

Ontkalkingstabletten Siemens mineraalzuur

Onze ontkalkingstablet voor Siemens op basis van mineraalzuur zorgt voor een extra krachtige ontkalking. Mineraalzuur is ook volledig veilig voor alle Siemens koffiemachines inclusief de EQ series. Het oplossen van de ontkalkers op basis van mineraalzuur duurt iets langer maar voor de rest is het ontkalkingsproces gelijk aan het ontkalken met de normale Siemens ontkalkingstabletten.

Vandaag besteld, morgen in huis

Met de ontkalkingstabletten van Siemens heeft u hier gelukkig geen last van. Wij begrijpen dat u uw Siemens koffiemachine snel weer wilt gebruiken. Daarom leveren wij ontkalkingstabletten die u vandaag voor 16:00 bestelt, morgen al bij u thuis. Heeft u een bestelwaarde van boven de 25 euro, dan rekenen wij bovendien geen verzendkosten. Wij leveren ook reinigingstabletten, vloeibare ontkalkers en melkschuimreinigers voor vrijwel ieder merk. Daarmee houdt u uw Siemens machines gegarandeerd in topvorm!