Miele vloeibare ontkalker

Vloeibare ontkalker voor Miele is ideaal voor het ontkalken van uw koffiemachine. U lost de vloeistof op in water en start het ontkalkingsproces.

Kalk veroorzaakt veel problemen in uw koffiemachine. Zo kunnen onderdelen snel slijten, kan het de koffie niet goed meer verwarmen en tast de kalk de smaak van uw koffie aan. Het is daarom belangrijk om geregeld te ontkalken en te reinigen. De meeste machines geven tegenwoordig vanzelf aan wanneer dit moet gebeuren. Meestal is dit gemiddeld één keer per maand.

Gebruikt u liever ontkalkingstabletten? Gebruik dan de ontkalkingstabletten voor Miele.

Het ontkalken van een koffiemachine is niet hetzelfde als het reinigen van een koffiemachine. Hiervoor gebruikt u reinigingstabletten voor Miele.

Miele vloeibare ontkalker
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Uw Miele koffiemachine ontkalken

Kalk ontstaat door de mineralen uit water, die achterblijven in uw koffiemachine. Deze hopen zich op en vormen samen kalkaanslag. Deze aanslag moet eens in de zoveel tijd verwijderd worden om te voorkomen dat de smaak van uw koffie aangetast wordt en om te voorkomen dat de machine blijvend beschadigd. Het ontkalken is gemakkelijk zelf te doen. De meeste machines geven zelf aan wanneer deze ontkalkt moet worden. Elke machine heeft zijn eigen werkwijze om te ontkalken. Raadpleeg daarom de handleiding van uw koffiezetapparaat om te zien hoe dit voor uw machine werkt. Moet uw koffiemachine ook gereinigd worden? Dan gebruikt u reinigingstabletten.

Vloeibare ontkalker voor Miele kopen

De vloeibare ontkalker voor Miele zijn verkrijgbaar in verschillende aantallen. Een fles bevat 750 ml en is verkrijgbaar in 1, 2, 4 en 8 stuks.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.