Vloeibare ontkalker voor Miele

Vloeibare ontkalker voor Miele

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Ontkalken is een belangrijk onderdeel van het onderhouden van uw koffiemachine. Kalk kan veel problemen veroorzaken en de smaak van uw koffie aantasten. Met de vloeibare ontkalker voor Miele maakt u de koffiemachine snel weer vrij van kalk.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Kalk zorgt voor veel problemen in uw koffiemachine. Kalk hoopt zich snel op als u hier niets aan doet. Het kan de levensduur van uw machine verkorten en het beïnvloed de smaak en temperatuur van de koffie.  Om te voorkomen dat dit gebeurt moet de machine daarom regelmatig ontkalkt worden. Hier zijn verschillende producten voor te krijgen. Met de vloeibare ontkalker voor Miele is dit klusje al snel geklaard. Moet de machine ook gereinigd worden? Ontkalkingsproducten zijn hier niet voor geschikt. Hiervoor heeft u dan reinigingstabletten voor Miele nodig.

De koffiemachine ontkalken

Geeft uw koffiemachine aan dat deze ontkalkt moet worden? Met de vloeibare ontkalker voor Miele kunt u dit klusje gemakkelijk doen. De vloeistof wordt opgelost in water en door het systeem heen gespoeld. De meeste machines doen dit spoelen tegenwoordig zelf met een ontkalkingsprogramma. Zo niet volg dan de instructies op de fles ontkalker.

Kalkaanslag vormt zich door het water wat door de machine loopt. Resten van de mineralen blijven achter in het systeem en verkalken. Deze kalkaanslag brengt schade toe aan uw apparaat en moet daarom ook regelmatig verwijderd worden. Het verwarmingselement werkt minder goed en de kalkaanslag komt in uw koffie terecht. U kunt zich wel voorstellen dat de koffie hierdoor niet meer zo lekker smaakt.

Ontkalkt uw machine daarom direct wanneer deze aangeeft dat dit moet gebeuren. Geeft uw machine dit niet zelf aan, ga dan uit van gemiddeld één keer per maand ontkalken. Raadpleeg voor de zekerheid altijd de handleiding van uw koffiemachine. Hierin staat ook beschreven of u beter ontkalkingstabletten of vloeibare ontkalker kunt gebruiken.

Het Ontkalkingsproces

Raadpleeg voor het ontkalken van uw machine altijd de handleiding van uw koffiemachine

  1. Leeg het waterreservoir
  2. Vul het reservoir met 125 ml ontkalker en 500 ml water.
  3. Start het ontkalkingsprogramma van uw koffiemachine en volg de instructies van de fabrikant. Heeft uw koffiemachine geen ontkalkingsprogramma? Laat de ontkalker met het water dan door de machine lopen en laat dit 10-15 minuten intrekken. Spoel het apparaat daarna grondig door met 1-2 volle water reservoirs aan schoon water.
  4. De ontkalker heeft een kleurenindicator. Is de ontkalkingskracht van de vloeistof uitgewerkt? Dan krijgt de vloeistof een gele kleur.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.