Solis reinigingstabletten

Het grondig reinigen van de koffiemachine doet u met de Solis reinigingstabletten. Uw koffiemachine zal de goede kwaliteit van de koffie waarborgen na een reiniging met deze tabletten. Het niet reinigen van uw koffiemachine is praktisch gezien geen optie, omdat het veel problemen met zich mee zal brengen. Deze reinigingstabletten zijn geschikt voor elk model van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft liggen. De reinigingstabletten hebben geen ontkalkende werking, daar moet u de Solis ontkalkingstabletten voor gebruiken. Hieronder hebben wij alle reinigingstabletten voor dit merk op een rij gezet.

Solis reinigingstabletten
Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

De noodzaak van het reinigen

Het is van belang om uw koffiemachine op tijd te reinigen. Het niet reinigen is niet goed voor uw apparaat en kan voor verschillende problemen zorgen. Door het malen van de bonen komen oliën en vetten vrij die de onderdelen aantasten. Denk hierbij aan de verwarmingselementen en leidingen. Wanneer deze te erg aangetast worden moeten ze soms vervangen worden. Dit zorgt voor extra kosten die u liever niet wilt hebben. Reinig daarom tijdig uw apparaat met de Solis reinigingstabletten.

Het reinigingsproces van de Solis koffiemachine

Wij raden u aan om maandelijks uw koffiemachine te reinigen, of eerder wanneer het apparaat dat aangeeft. Dit is afhankelijk van het aantal kopjes koffie die u zet. Hoe u het apparaat moet reinigen staat in de handleiding van uw koffiemachine beschreven. De reiniging is fijn voor de onderdelen in uw koffiemachine en verlengt daarmee hun levensduur. Het reinigen van de Solis koffieautomaat voorkomt problemen en dus ook ongewenste kosten. Wij hebben de reinigingstabletten in verschillende aantallen verkrijgbaar. Namelijk per 25, 50 , 100 of 200 stuks. Hoe meer tabletten u koopt, hoe goedkoper de tabletten worden per stuk.

Vandaag besteld, morgen in huis

We begrijpen dat u uw Solis tabletten graag zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Daarom zorgen we ervoor dat de reinigingstabletten morgen al geleverd worden, wanneer die vandaag vóór vier uur besteld zijn. Daarnaast hoeft u niet in huis te blijven voor uw pakketje, want de tabletten worden gewoon met de post mee bezorgd. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de reinigingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.