Reinigingstabletten voor Solis – 25 stuks

Reinigingstabletten voor Solis – 25 stuks

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Het reinigen van uw koffiezetapparaat is cruciaal voor de levensduur van het apparaat en uw smaakbeleving. De Reinigingstabletten voor Solis – 25 stuks reinigen uw koffiemachine en verwijderen koffieaanslag in het apparaat. Met het reinigen verlengt u ook de levensduur van het apparaat. Het is belangrijk om uw koffiemachine maandelijks te reinigen, of eerder wanneer het apparaat dat aangeeft.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Deze reinigingstabletten voor Solis – 25 stuks zijn geschikt voor alle modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste reinigingstabletten in huis heeft liggen. Het reinigen van uw koffiemachine is belangrijk om regelmatig te doen. Zo worden alle koffieresten, oliën en vetten verwijderd uit het apparaat en blijft de kwaliteit van uw kop koffie behouden. De reinigingstabletten hebben geen ontkalkende werking. Daarvoor moet u de ontkalkingstabletten voor Solis gebruiken. Heeft u behoefte aan meer reinigingstabletten? Bekijk dan de reinigingstabletten voor Solis.

Het reinigen met de reinigingstabletten voor Solis – 25 stuks

Door het malen van de bonen komen oliën en vetten vrij die verschillende onderdelen in het apparaat aantasten. Deze koffieaanslag kan permanente schade opleveren als u het apparaat niet reinigt. Het niet reinigen van uw koffiemachine is dus praktisch gezien geen optie. Het niet reinigen kan verschillende problemen met zich meebrengen. Denk hierbij aan verstoppingen, lauwe koffie en koffie met een nare bijsmaak. Dit is allemaal te voorkomen wanneer u tijdig reinigt met de ontkalkingstabletten voor Solis – 25 stuks. Doordat u tijdig reinigt zal de koffiemachine de kwaliteit van de koffie waarborgen. Ook verlengt het de levensduur van het apparaat, waardoor u langer kunt genieten van een lekkere kop koffie of espresso. Raadpleeg de handleiding van uw koffiemachine voor meer informatie over het reinigingsproces.

 Vandaag besteld, morgen in huis

Al onze reinigingstabletten worden gewoon met de post mee bezorgd, u hoeft dus niet thuis te wachten op een pakketje. De tabletten die vandaag vóór vier uur besteld zijn, zult u morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de reinigingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Geschikt voor

Solis

Aantal tabletten

25 tabletten