Reinigingstabletten voor Solis – 25 stuks

Reinigingstabletten voor Solis – 25 stuks

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Het reinigen van uw koffiezetapparaat is cruciaal voor de levensduur van het apparaat en uw smaakbeleving. De Reinigingstabletten voor Solis – 25 stuks reinigen uw koffiemachine en verwijderen koffieaanslag in het apparaat. Met het reinigen verlengt u ook de levensduur van het apparaat. Het is belangrijk om uw koffiemachine maandelijks te reinigen, of eerder wanneer het apparaat dat aangeeft.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Deze reinigingstabletten voor Solis – 25 stuks zijn geschikt voor alle modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste reinigingstabletten in huis heeft liggen. Het reinigen van uw koffiemachine is belangrijk om regelmatig te doen. Zo worden alle koffieresten, oliën en vetten verwijderd uit het apparaat en blijft de kwaliteit van uw kop koffie behouden. De reinigingstabletten hebben geen ontkalkende werking. Daarvoor moet u de ontkalkingstabletten voor Solis gebruiken. Heeft u behoefte aan meer reinigingstabletten? Bekijk dan de reinigingstabletten voor Solis.

Waarom moet de koffiemachine gereinigd worden?

Om van uw goede kop koffie te kunnen blijven genieten, is het regelmatig reinigen van uw koffiemachine van essentieel belang. Hiervoor zijn de Reinigingstabletten voor Solis ideaal. Door uw koffiemachine regelmatig te reinigen met een reinigingstablet verwijderd u alle koffie, vet en olie resten. Deze ontstaan tijdens het malen van de koffiebonen in uw koffiemachine. Door uw koffiemachine tijdig te reinigen voorkomt u problemen aan uw koffiemachine. De Reinigingstabletten voor Solis – 25 stuks zijn geschikt voor alle Solis koffiemachines. Wanneer u de koffiemachine niet reinigt zullen de onderdelen van uw koffiemachine aangetast worden. Dit resulteert in problemen zoals; lauwe koffie, de zetgroep die vast loopt, leidingen die verstopt raken en de smaak van de koffie wordt aangetast. Deze problemen kunnen eenvoudig voorkomen worden door maandelijks uw koffiemachine te reinigen met deze Reinigingstabletten voor Solis of wanneer uw koffiemachine dit aangeeft.

Het reinigingsproces met de reinigingstabletten voor Solis – 25 stuks

In de handleiding van uw koffieautomaat staan alle stappen van het reinigingsproces beschreven. Wij raden u aan om het koffie apparaat maandelijks te reinigen met de Reinigingstabletten voor Solis. Reinig uw koffiemachine eerder wanneer het apparaat dit zelf aangeeft. De reinigingstabletten voor Solis hebben geen ontkalkende werking. Wilt u het koffie apparaat ontkalken dan heeft u de ontkalkingstabletten voor Solis nodig, die kunt u gemakkelijk direct bijbestellen.

 Vandaag besteld, morgen in huis

Al onze reinigingstabletten worden gewoon met de post mee bezorgd, u hoeft dus niet thuis te wachten op een pakketje. De tabletten die vandaag vóór vier uur besteld zijn, zult u morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de reinigingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Geschikt voor

Solis

Aantal tabletten

25 tabletten