Krups ontkalkingstabletten

Krups ontkalkingstabletten online bestellen

U wilt uiteraard zo lang mogelijk van uw Krups koffie- of espressomachine kunnen genieten. Ontkalken Krups Nespresso is belangrijk voor de leefbaarheid van uw apparaat. De levensduur kan enorm toenemen als u regelmatig uw Nespresso Krups doet ontkalken en reinigen.  Met ontkalkingstabletten voor Krups is dit zo gepiept. Hoe vaak u uw Krups Nespresso moet ontkalken hangt af van het gebruik en type. De meeste koffie- en espressomachines van Krups zijn uitgerust met een lampje die aangeeft wanneer u uw koffiezetapparaat dient te ontkalken. Neemt u dit serieus, dan zal de levensduur van uw koffiemachine gegarandeerd toenemen. De tabletten worden verkocht per 9, 18, 36, 72 of 144 stuks. Hoe meer tabletten u tegelijk koopt, hoe goedkoper ze per stuk worden. De tabletten zijn te gebruiken voor alle Krups koffie- en espressomachines!

Krups ontkalkingstabletten
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Krups Nespresso ontkalken

In ieder koffiezetapparaat kan in de loop der tijd kalkaanslag in het waterreservoir of in de leidingen van het apparaat ontstaan. Kalkaanslag ontstaat door het veelvuldig zetten van koffie. In het water dat u gebruikt, zitten mineralen, calcium- en magnesiumionen. Deze hechten zich aan de leidingen van het koffiezetapparaat, waardoor de doorstroming van de koffie belemmerd wordt. Bovendien kan het de smaak van uw koffie aantasten. Dit wilt u natuurlijk koste wat het kost voorkomen. De ontkalkingstabletten voor het merk Krups zijn geschikt voor alle koffie- en espressomachine modellen van dit merk.

Krups ontkalken met ontkalkingstabletten

Ontkalkingstabletten voor het merk Krups zijn geschikt voor alle koffiemachine modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Met deze tabletten kunt u gemakkelijk uw koffie- of espressomachine ontkalken, waarmee u de machine langer goed houdt. Ontkalkingstabletten hebben geen reinigende werking op uw koffiemachine. Daarvoor kunt u de reinigingstabletten voor Krups gebruiken.

Vandaag besteld, morgen in huis

Met de ontkalkingstabletten van Krups heeft u hier gelukkig geen last van. Wij begrijpen dat u uw Krups koffiemachine snel weer wilt gebruiken. Daarom leveren wij ontkalkingstabletten die u vandaag voor 16:00 bestelt, morgen al bij u thuis. Heeft u een bestelwaarde van boven de 25 euro, dan rekenen wij bovendien geen verzendkosten. Wij leveren ook reinigingstabletten, vloeibare ontkalkers en melkschuimreinigers voor vrijwel ieder merk. Daarmee houdt u uw Krups machines gegarandeerd in topvorm!