Bosch reinigingstabletten

Reinigingstabletten voor het merk Bosch zijn geschikt voor alle koffiemachine modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Met deze tabletten kunt u gemakkelijk uw koffie- of espressomachine reinigen. Het reinigen van de koffiemachine zal de kwaliteit van de koffie waarborgen, en ook de losse onderdelen van uw machine zullen profiteren van een reiniging.
Reinigingstabletten zijn niet bedoeld om uw koffiemachine te ontkalken, daarvoor heeft u de ontkalkingstabletten voor Bosch nodig.

Bosch reinigingstabletten
Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Bosch reinigingstabletten online bestellen

De reinigingstabletten van Bosch zorgen ervoor dat uw koffie- of espressomachine in goede staat is en blijft. Het reinigen van een koffiemachine kan een vervelend klusje zijn, maar dit hoeft gelukkig niet. Vaak proberen mensen van alles met schoonmaakmiddelen of azijn. Dit kan echter schadelijk zijn voor uw Bosch koffie- of espressomachine. Met reinigingstabletten voorkomt u mogelijke schade aan uw apparaat. Door de koffiemachine regelmatig te reinigen, waarborgt u de kwaliteit van de koffie.

Reinigingstabletten voor Bosch

Het gebruik van de reinigingstabletten is gelukkig heel eenvoudig, maar het precieze gebruik verschilt per apparaat. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw Bosch. Met onze tabletten reinigt u de koffieaanslag en verstoppingen die kunnen ontstaan in de verschillende onderdelen van uw espressomachine. Het is belangrijk om uw koffiemachine regelmatig te reinigen en ontkalken om de kwaliteit te waarborgen. Ontkalken is overigens niet hetzelfde als reinigen. Voor het ontkalken van uw Bosch apparaat heeft u onze ontkalkingstabletten of vloeibare ontkalker nodig.

Vandaag besteld, morgen in huis

De reinigingstabletten zijn voor alle Bosch koffie- en espressomachine modellen bruikbaar. Onze reinigingstabletten zijn te verkrijgen per 25, 50, 100, of 200 stuks. Wanneer u meer Bosch tabletten bestelt, gaat de stukprijs omlaag. Wij, van koffie-tabletten, raden aan om uw apparaat maandelijks (of vaker) te reinigen voor het beste resultaat. In principe geeft uw Bosch machine, door middel van een lampje, aan wanneer er gereinigd dient te worden. Als dit lampje brandt, dient u direct actie te ondernemen om schade te voorkomen.

Wij leveren uw bestelling de volgende dag, wanneer u voor vier uur ‘s middags bestelt. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij helpen u graag verder!