Sage vloeibare ontkalker

De Sage vloeibare ontkalker heeft een krachtige werking tegen kalkaanslag in uw koffiemachine. Kalk is een grote boosdoener voor elke koffiemachine en kan voor schade zorgen wanneer u hier geen aandacht aan besteed. Daarom raden wij u aan om uw apparaat op tijd te ontkalken, zodat deze geen mechanische problemen krijgt. Gebruikt u liever ontkalkingstabletten? Bekijk dan de Sage ontkalkingstabletten. Deze ontkalker heeft geen reinigend effect. Gebruik daarvoor de reinigingstabletten voor Sage.

Sage vloeibare ontkalker
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Effecten van kalk in uw koffiemachine

U heeft water nodig wanneer u koffie wilt zetten. U vult het waterreservoir daarom met kraanwater. Echter, bevat dit kraanwater kalk. Dit wordt hard water genoemd. Bij het verhitten van water in uw koffiemachine worden calcium en magnesium, die in het kraanwater zitten, afgebroken. Hierdoor ontstaat kalkaanslag. Kalkaanslag hoopt zich op in de leidingen en zorgen voor problemen. De koffie krijgt bijvoorbeeld een bittere smaak omdat er kalk wordt meegenomen vanuit de leidingen. Ook tast kalk de onderdelen aan in uw koffiemachine waardoor het apparaat meer geluid maakt dan normaal. Ontkalk daarom tijdig uw koffiemachine met de Sage vloeibare ontkalker. De koffiemachine geeft zelf aan wanneer deze ontkalkt moet worden, maar wij raden u aan om maandelijks het apparaat te ontkalken. Hoe dit wordt gedaan staat beschreven in de handleiding van uw koffiemachine.

Het ontkalken van uw koffiemachine

Bekijk de handleiding van uw koffiemachine om te zien hoe u de koffiemachine ontkalkt. Alle stappen staan hier in detail beschreven. Globaal komt het op het volgende neer: 1. Wat u allereerst moet doen is het waterreservoir uit de koffiemachine halen en de bak leeg gieten. 2. Giet hier daarna de Sage vloeibare ontkalker in. Neem 100 ml ontkalker en meng dit met 500 ml water. Dit kan per koffiemachine verschillen. 3. Wanneer u dit gemengd heeft plaatst u het waterreservoir terug in de koffiemachine. 4. Start nu het ontkalkingsprogramma zoals beschreven staat in de handleiding. 5. Spoel het waterreservoir daarna om met water en u heeft weer een schoon koffiezetapparaat.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.