Vloeibare ontkalker voor Sage

Vloeibare ontkalker voor Sage

Op voorraad - Volgende dag geleverd!

Behoud de kwaliteit van uw kop koffie door uw koffiemachine tijdig te ontkalken met de vloeibare ontkalker voor Sage. Kalkaanslag kan voor veel problemen zorgen wanneer hier geen aandacht aan wordt besteed. Deze problemen zijn makkelijk te voorkomen als u tijdig reinigt met deze vloeibare ontkalker.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende dag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Kalkaanslag komt veel voor bij koffiemachines en is makkelijk te verwijderen met gebruik van de vloeibare ontkalker voor Sage. Kalk wordt meegenomen vanuit de kraan. Dit wordt hard water genoemd. De kalkaanslag ontstaat bij het verhitten van hard water. Kalkaanslag zorgt voor verstoppingen, lekkages, een nare bijsmaak aan de koffie en zorgt voor meer lawaai tijdens het koffiezetten. Het is daarom van belang om tijdig te reinigen met de vloeibare ontkalker. Normaal gesproken moet u maandelijks de koffiemachine ontkalken, of eerder als het apparaat dit aangeeft. Het ontkalkingsmiddel moet gebruikt worden tijdens het ontkalkingsproces. Dit proces staat beschreven in de handleiding van uw koffieautomaat. Gebruikt u liever tabletten? Bekijk dan eens onze ontkalkingstabletten voor Sage. Deze ontkalkingsmiddelen hebben geen reinigende werking. Het reinigen van uw koffiemachine doet u met de reinigingstabletten voor Sage.

Ontkalkingsprogramma in stappen uitgelegd met de vloeibare ontkalker voor Sage

Raadpleeg de handleiding van uw koffiemachine als u wilt weten wat u moet doen tijdens het ontkalkingsprogramma.

In de handleiding staan alle stappen uitgelegd, maar er zijn eerst een paar dingen die u moet doen voordat het systeem zijn gang kan gaan:

  1. Leeg het waterreservoir en giet hier de vloeibare ontkalker voor Sage in. De hoeveelheden zijn 100 ml vloeibare ontkalker en 500 ml water.
  2. Meng het water en de ontkalker goed.
  3. Plaats het waterreservoir weer terug in het apparaat en start het ontkalkingsproces zoals beschreven staat in de handleiding.
  4. Wanneer het ontkalkingsproces gedaan is, raden wij aan om het waterreservoir een paar keer om te spoelen. Zo bent u er zeker van dat alles schoon is.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.