Alle onderhoudsproducten voor Bosch

Om uw Bosch koffie- of espressomachine goed te onderhouden zijn er een aantal onderhoudsproducten voor Bosch die u kunt gebruiken. Voor het ontkalken zijn er de ontkalkingstabletten voor Bosch, waarmee u de machine langer goed houd. Reinigingstabletten voor Bosch reinigen uw koffie- of espressomachine en waarborgen de kwaliteit van de koffie. In het melksysteem van uw koffiemachine blijven er vaak melkresten achter. De melkschuimreiniger voor Bosch verwijdert melkresten uit uw melksysteem zodat u weer lekker kunt genieten van uw cappuccino. En dan is er nog de vloeibare ontkalker voor Bosch die met gemak alle kalkresten uit uw koffiemachine verwijdert. Wanneer u deze onderhoudsproducten voor Bosch in ieder geval één keer per maand gebruikt, bent u gegarandeerd van de lekkerste koffie én een langer levensduur van uw Bosch koffiemachine.

Show Filters

Toont alle 21 resultaten

Show Filters

Toont alle 21 resultaten

Ontkalkingstabletten voor Bosch

Kalkaanslag in uw Bosch koffiezetapparaat is helaas niet te voorkomen. Dit komt doordat er magnesium, calcium en mineralen zit in water die kalkaanslag veroorzaken. Als deze kalkresten zich ophopen kunnen er verschillende onderdelen beschadigd worden. Het verwarmingselement functioneert op een gegeven moment niet meer, waardoor uw koffie niet genoeg opwarmt. Door preventief te handelen verlengt u de levensduur van uw Bosch koffiemachine drastisch. Met de ontkalkingstabletten voor Bosch zorgt u er in ieder geval voor dat uw koffiemachine kalkvrij is! Wij verkopen ontkalkingstabletten in verpakkingen van 9, 18, 36, 72 of 144 stuks.

Reinigingstabletten voor Bosch

Nadat uw Bosch koffiemachine ontkalkt is, heeft het nog een grondige reiniging nodig. Hiervoor hebben wij reinigingstabletten voor Bosch beschikbaar. Het gebruik van deze tabletten is erg eenvoudig, maar het precieze gebruik verschilt per apparaat. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw Bosch koffiemachine. Met onze tabletten reinigt u de koffieaanslag en verstoppingen die kunnen ontstaan in de verschillende onderdelen van uw espressomachine. De reinigingstabletten zijn te verkrijgen per 25, 50, 100 of 200 stuks. Wanneer u meer Bosch tabletten bestelt, gaat de stukprijs ook omlaag.

Melkschuimreiniger voor Bosch

Deze melkschuimreiniger voor Bosch is gemaakt om alle eiwitten, melkvetten en melkresten te verwijderen. Het is uiterst belangrijk om ook op tijd het melksysteem te reinigen. Waarom? Omdat het langdurig niet reinigen van het melksysteem verstoppingen en lauwe koffie kan veroorzaken. Dit wil je natuurlijk niet als koffieliefhebber. Meestal staat in de handleiding van uw koffiemachine hoe u dit kan reinigen. Is dit niet het geval? Maak dan alle onderdelen los van het melksysteem, gooi ze in een grote bak en giet hier 30 ml melkschuimreiniger en 1 liter water toe. Laat dit een tijdje intrekken en spoel daarna alles af met water.

Vloeibare ontkalker voor Bosch

Heeft u een fijnere ervaring met een vloeibare ontkalker? Ook die hebben wij voor het merk Bosch beschikbaar. Deze vloeibare ontkalker voor Bosch haalt in een handomdraai alle kalk uit uw koffiemachine. U hoeft slechts drie stappen te volgen.
  1. Leeg het waterreservoir
  2. Vul het reservoir met 125 ml ontkalker en 500 ml water.
  3. Start het ontkalkingsprogramma of laat de ontkalker met water door de machine lopen en laat 10 minuten intrekken. Spoel daarna twee keer met schoon water af.
De ontkalker heeft een kleurenindicator. Zodra de ontkalkingskracht is uitgewerkt, krijgt de vloeistof een gele kleur.