Lavazza reinigingstabletten

Reinigingstabletten voor het merk Lavazza zijn geschikt voor alle koffiemachine modellen van dit merk, waardoor u altijd de juiste tabletten in huis heeft. Met deze tabletten kunt u gemakkelijk uw koffie- of espressomachine reinigen. Het reinigen van de koffiemachine zal de kwaliteit van de koffie waarborgen, en ook de losse onderdelen van uw machine zullen profiteren van een reiniging.
Reinigingstabletten zijn niet bedoeld om uw koffiemachine te ontkalken, daarvoor heeft u de ontkalkingstabletten voor Lavazza nodig.

Lavazza reinigingstabletten
Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Show Filters

Toont alle 8 resultaten

Lavazza reinigingstabletten online bestellen

De reinigingstabletten voor Lavazza zorgen ervoor dat uw koffie- of espressomachine in goede staat is en blijft. Het reinigen van een koffiemachine kan een vervelend klusje zijn, maar dit hoeft gelukkig niet. Vaak proberen mensen van alles met schoonmaakmiddelen of azijn. Dit kan echter schadelijk zijn voor uw Lavazza koffie- of espressomachine. Met reinigingstabletten voorkomt u mogelijke schade aan uw apparaat. Door de koffiemachine regelmatig te reinigen, waarborgt u de kwaliteit van de koffie.

Reinigingstabletten voor Lavazza

Het gebruik van de reinigingstabletten is gelukkig heel eenvoudig, maar het precieze gebruik verschilt per apparaat. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw Lavazza. Met onze tabletten reinigt u de koffieaanslag en verstoppingen die kunnen ontstaan in de verschillende onderdelen van uw espressomachine. Het is belangrijk om uw koffiemachine regelmatig te reinigen en ontkalken om de kwaliteit te waarborgen. Ontkalken is overigens niet hetzelfde als reinigen. Voor het ontkalken van uw Lavazza apparaat heeft u onze ontkalkingstabletten of vloeibare ontkalker nodig.

Vandaag besteld, morgen in huis

De reinigingstabletten van koffie-tabletten zijn er in verpakkingen van 25, 50, 100, of 200 stuks. De tabletten zijn geschikt voor alle koffie- en espressomachine modellen van Lavazza. Hoe meer tabletten u tegelijk koopt, des te voordeliger de koop. Afhankelijk van hoe vaak u uw koffie- of espressomachine van Lavazza gebruikt, zal de machine aangeven wanneer deze gereinigd moet worden. Het is aan te raden om minstens eenmaal per maand te reinigen, ook als uw apparaat dit nog niet aangeeft. Zo zorgt u ervoor dat uw Lavazza in topconditie blijft.

Wanneer u vandaag voor 16:00 uur besteld, zorgen wij dat u uw Lavazza reinigingstabletten morgen nog in huis heeft! Heeft u vragen? Stel ze gerust aan de klantenservice!