Alle onderhoudsproducten voor Sage

De Sage ontkalkingstabletten zijn gemaakt om kalkaanslag in uw koffiemachine te verwijderen. Kalkaanslag is nou eenmaal niet te voorkomen, maar wel te behandelen. Met de ontkalkingstabletten van Sage is het verwijderen van kalk zo gepiept. Deze hebben echter geen reinigend effect. Daarvoor hebben wij reinigingstabletten voor Sage beschikbaar. Koffieaanslag vormt zich vanzelf in uw koffiemachine bij het zetten van koffie. Reinig daarom het apparaat tijdig. Deze tabletten zijn geschikt voor alle Sage koffiemachines. Dan hebben we nog de melkschuimreiniger voor Sage die opgehoopte melkresten met gemak uit uw koffiemachine verwijdert. Ook voor een vloeibare ontkalker voor Sage kunt u bij ons terecht. Wanneer u deze onderhoudsproducten voor Sage minimaal één keer per maand gebruikt bent u gegarandeerd van altijd de heerlijkste koffie!

Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Show Filters

Toont alle 17 resultaten

Ontkalkingstabletten voor Sage

Vrijwel ieder Sage koffie- of espressomachine heeft een handleiding waarin in stappen is uitgelegd hoe u deze moet ontkalken. Voor degene die de handleiding niet meer hebben, hebben wij een samenvatting gemaakt van de stappen. 1. Haal het waterreservoir uit de koffiemachine en giet dit leeg. 2. Stop drie Sage ontkalkingstabletten in het waterreservoir en vul deze met lauw water (hierdoor lossen de tabletten sneller). Wanneer de ontkalkingstabletten volledig zijn opgelost, plaatst u het waterreservoir weer terug in de koffiemachine. 3. Begin het ontkalkingsprogramma zoals deze in de machine is ingericht. 4. Spoel het waterreservoir nog een aantal keren schoon met water, zodat er niets achter blijft.

Reinigingstabletten voor Sage

Bij het malen van koffiebonen komen er vetten en oliën vrij die onderdelen in het apparaat aantasten. Deze onderdelen hopen zich op de in de leidingen, waardoor de koffie een nare smaak krijgt. De Sage reinigingstabletten zijn in verschillende aantallen verkrijgbaar, zodat u altijd koffietabletten in huis heeft liggen. De koffietabletten zijn per 25, 50, 100 en 200 stuks verkrijgbaar. Hoe meer u bestelt, hoe goedkoper de prijs wordt per tablet.

Melkschuimreiniger voor Sage

In melk zitten eiwitten, melkvetten en andere melkresten die achter blijven in het melksysteem van uw Sage koffiemachine. Wanneer deze onderdelen zich ophopen, kan er permanente schade ontstaan. Dit heeft effect op de kwaliteit van de melk en schuimlaag. Wie wordt daar nou blij van? Daarom hebben wij voor u de melkschuimreiniger voor Sage die bestand is tegen deze melkaanslag en reinigt daarbij het hele melksysteem. Ons advies is om dit iedere keer na gebruik te doen. Bekijk de handleiding van uw Sage koffiemachine voor alle informatie omtrent het reinigen van het melksysteem. Klik hier voor het reinigingsproces van het melksysteem in stappen.

Vloeibare ontkalker Sage

Voor de vloeistofliefhebber hebben wij ook de vloeibare ontkalker voor Sage beschikbaar. Deze ontkalkt uw Sage koffie- of espressomachine als de bliksem. Als het goed is, kunt u in de handleiding van uw koffiemachine informatie vinden over de reiniging van uw apparaat. Zo niet, raadpleeg dan de stappen voor het ontkalkingsproces van de Sage koffiemachine op onze website en bestel meteen!