Reinigingstabletten voor Sage – 25 stuks

Reinigingstabletten voor Sage – 25 stuks

Op voorraad - Volgende werkdag geleverd!

Om blijvend te kunnen genieten van een goede kop koffie is het nodig om de koffiemachine goed te onderhouden. Zo waarborgt u de kwaliteit van uw kop koffie. Het reinigen van de koffiemachine is onderdeel van dit onderhoud. Zo verwijderd u alle koffie, olie en vet resten uit uw koffieautomaat. Met de reinigingstabletten voor Sage – 25 stuks is uw koffiemachine weer snel schoon.

Wissen

Gratis verzenden bij alle bestellingen > € 25

  • Voor 16:00 uur besteld = volgende werkdag geleverd.
  • Uitstekende klantenservice voor eventuele hulp achteraf.

Keurmerk

Beschrijving

Koffieaanslag ontstaat bij het malen van de koffiebonen. Daar komen oliën en vetten vrij die zich aanhechten op de onderdelen in uw koffiemachine. De maling kan hierdoor minder gelijkmatig worden, de maalschijven kunnen vast komen te zitten en de water doorloop kan gedeeltelijk verstopt raken. Dit alles heeft invloed op de smaakbeleving. Daarom moet u tijdig reinigen met de reinigingstabletten voor Sage – 25 stuks, omdat deze tabletten alle koffieaanslag in uw koffiemachine verwijderd. De reinigingstabletten voor Sage – 25 stuks zijn geschikt voor alle modellen van dit merk. Dit is makkelijk omdat u dan altijd de juiste tabletten in huis hebt liggen. Wij raden af om uw koffiemachine met huismiddeltjes te reinigen, omdat dit een negatief effect kan hebben op de onderdelen in uw koffiemachine en zelfs onderdelen permanent kan beschadigen. De tabletten zijn verkrijgbaar in verschillende aantallen.

Het reinigingsprogramma met de reinigingstabletten voor Sage – 25 stuks

Raadpleeg de handleiding van uw koffiemachine voor alle informatie over het reinigen van uw koffiemachine. In de handleiding wordt stap voor stap uitgelegd wat u moet doen. Reinig uw koffiemachine maandelijks om zo altijd de kwaliteit van de koffie te kunnen waarborgen. Reinig het koffiezetapparaat eerder als de machine dat aangeeft. Deze tabletten zijn alleen geschikt voor het reinigen van de koffiemachine. Wilt u het systeem ontkalken? Dan heeft u ontkalkingstabletten voor Sage nodig.

Vandaag besteld, morgen in huis

Al onze reinigingstabletten worden gewoon met de post mee bezorgd, u hoeft dus niet thuis te wachten op een pakketje. De tabletten die vandaag vóór vier uur besteld zijn, zult u morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de reinigingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.

Extra informatie

Geschikt voor

Sage

Aantal tabletten

25 tabletten