Lavazza vloeibare ontkalker

Vloeibare ontkalker voor Lavazza verwijdert met gemak alle kalkresten uit uw koffiemachine. De Lavazza vloeibare ontkalker wordt opgelost in water en vervolgens start u de ontkalkingsprocedure. De meeste koffiemachines geven aan wanneer ze ontkalkt moeten worden. Geeft uw machine dit niet aan? Dan raden wij aan om gemiddeld één keer per maand uw machine te ontkalken. Hoe vaak dit precies nodig is hangt ook af van het gebruik van de machine en de hardheid van het water wat u gebruikt.

Gebruikt u liever ontkalkingstabletten? Gebruik dan de ontkalkingstabletten voor Lavazza.

Het ontkalken van een koffiemachine is niet hetzelfde als het reinigen van een koffiemachine. Hiervoor gebruikt u reinigingstabletten voor Lavazza

Lavazza vloeibare ontkalker
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Onderhoud van uw koffiemachine

Zoals elk ander apparaat heeft een koffiemachine ook onderhoud nodig. Wanneer u dit niet doet zal de smaak van uw koffie snel verloren gaan. Daarnaast gaat uw koffiemachine langer mee als u deze goed schoonmaakt en verzorgt. Het water dat gebruikt wordt om koffie mee te zetten, bevat allerlei mineralen. Deze mineralen blijven in de leidingen van uw koffiemachine achter en hopen zich vervolgens op. Deze ophoping wordt kalk genoemd. Zit er teveel kalk in de leidingen? dan krijgt uw koffiemachine meer moeite met het zetten van koffie, verliest de koffie smaak en zal deze ook niet meer zo warm zijn. Hoe dit ontkalken werkt voor uw machine vindt u in de handleiding van uw koffiemachine. Om dit te voorkomen moet u de Lavazza koffiemachine regelmatig ontkalken. Moet uw apparaat ook gereinigd worden? Gebruik dan reinigingstabletten.

Vloeibare ontkalker voor Lavazza kopen

Vloeibare ontkalker voor Lavazza is verkrijgbaar in verschillende aantallen. Zo kunt u kiezen uit 1, 2, 4 en 8 stuks. Hoe meer u nodig heeft, hoe hoger de korting. De meeste koffiemachines geven aan wanneer het nodig is om te ontkalken. Is dit bij uw machine niet het geval? Dan raden wij aan om in ieder geval één keer per maand te ontkalken.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.