Nivona ontkalkingstabletten

Deze Nivona ontkalkingstabletten ontkalken uw koffiemachine grondig en zijn te gebruiken voor alle modellen van dit merk. Zo heeft u altijd de juiste tabletten in huis. Kalk is niet goed voor de levensduur van uw koffiemachine, omdat het verschillende onderdelen in het apparaat aantast die van belang zijn voor het maken van goede koffie. Daarom is het belangrijk om tijdig uw koffiemachine te ontkalken met de ontkalkingstabletten voor Nivona. De ontkalkingstabletten hebben geen reinigend effect op de koffiemachine. Daarvoor moet u de reinigingstabletten voor Nivona gebruiken.

Nivona ontkalkingstabletten
Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Show Filters

Toont alle 10 resultaten

Nivona ontkalkingstabletten online bestellen

Kalk komt vaak voor in uw koffiemachine. Het wordt meegenomen door het water dat uit de kraan komt. Kalk tast verschillende onderdelen aan in uw koffieautomaat, waaronder de leidingen en verwarmingselementen. Dit veroorzaakt lauwe koffie, een nare smaak in de koffie en soms zelfs lekkages. De Nivona ontkalkingstabletten ontkalken uw koffiemachine volledig en zo kunt u deze problemen voorkomen. Bestel nu gemakkelijk op Koffie-tabletten.nl. Wij raden aan om geen huismiddeltjes te gebruiken voor het bestrijden van kalkaanslag, omdat dit ook de onderdelen kan aantasten.

Hoe werken de ontkalkingstabletten?

Het ontkalkingsprogramma staat in stappen beschreven in de handleiding van uw koffieautomaat. Wij vatten het hier kort voor u samen: Leeg het waterreservoir en vul deze met lauw (+- 40 °C) water. Stop hier 3 ontkalkingstabletten in en laat ze volledig oplossen in het lauwe water. Stop het waterreservoir terug in de koffiemachine en ga verder te werk zoals beschreven staat in de handleiding van uw koffiemachine. Wij verkopen de ontkalkingstabletten in verschillende aantallen. Namelijk per 9, 18, 36, 72 of 144 stuks. Hoe meer tabletten u koopt, hoe goedkoper de tabletten kosten per stuk.

Vandaag besteld, morgen in huis

We begrijpen dat u uw Nivona tabletten graag zo snel mogelijk in huis wilt hebben. Daarom zorgen we ervoor dat de ontkalkingstabletten morgen al geleverd worden, wanneer deze vandaag vóór vier uur besteld zijn. Daarnaast hoeft u niet in huis te blijven voor een pakketje, want de tabletten worden gewoon met de post mee bezorgd. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de ontkalkingstabletten, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk kunnen helpen.