DeLonghi vloeibare ontkalker

Vloeibare ontkalker voor DeLonghi zorgt ervoor dat uw machine weer vrij van kalk gemaakt wordt.

Hoe vaak een koffiemachine ontkalkt moet worden is afhankelijk van de hardheid van het water en hoeveel koppen koffie u zet. Tegenwoordig geven de meeste machines dit zelf aan wanneer u moet reinigen en ontkalken. Is dit niet het geval? ga dan uit van één keer per maand, afhankelijk van het gebruik.

Gebruikt u liever ontkalkingstabletten? Gebruik dan de ontkalkingstabletten voor DeLonghi.

Het ontkalken van een koffiemachine is niet hetzelfde als het reinigen van een koffiemachine. Hiervoor gebruikt u reinigingstabletten voor DeLonghi

DeLonghi vloeibare ontkalker
Show Filters

Enig resultaat

Show Filters

Enig resultaat

Onderhoud van uw DeLonghi

Smaakt uw koffie niet meer zo lekker? Of is de koffie lauw zodra deze gezet is? Dan is de kans groot dat uw DeLonghi koffiemachine ontkalkt moet worden. Kalk wordt veroorzaakt door het water dat gebruikt wordt om koffie te zetten. Door deze kalkafzetting krijgt de machine meer moeite met het zetten van een lekkere, warme kop koffie. Het is daarom noodzaak om uw apparaat regelmatig te ontkalken en reinigen. Hoe dit ontkalken werkt voor uw machine vindt u in de handleiding van uw koffiemachine. Moet uw koffiemachine ook gereinigd worden? Dan gebruikt u reinigingstabletten.

Vloeibare ontkalker voor DeLonghi kopen

Vloeibare ontkalker voor DeLonghi is verkrijgbaar in verschillende aantallen. U kunt kiezen uit 1, 2, 4 en 8 stuks. In één fles vloeibare ontkalker zit 750 ml. De meeste koffiemachines geven aan wanneer het nodig is om te ontkalken. Geeft uw machine dit niet aan? Ga er dan vanuit dat u één keer per maand de machine ontkalkt en eventueel reinigt. Hoe dit ontkalken werkt voor uw machine vindt u in de handleiding van uw koffiemachine. Wilt u de DeLonghi ook reinigen?? Dan gebruikt u reinigingstabletten.

Vandaag besteld, morgen in huis

De vloeibare ontkalker wordt verstuurd via pakketten. Zodra uw bestelling verzonden is krijgt u een track and trace code via de e-mail. Bestelt u vandaag voor vier uur, dan heeft u de ontkalker morgen al in huis hebben. Wij doen onze uiterste best om het onderhoud van uw koffiemachine zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dus mocht u vragen hebben over de vloeibare ontkalker, neem dan vooral contact met onze klantenservice op. Dan gaan we kijken hoe we u zo goed mogelijk verder kunnen helpen.